FC Argeș, în careul de ași al Cupei de Tineret!

FC Argeș a reușit calificarea în semifinalele Cupei de Tineret după ce a reușit să elimine în sferturile de finală ale acestei întreceri pe Viitorul Cluj.

Piteștenii s-au impus cu 3-1, în confruntarea de miercuri după-amiază, disputată la baza sportivă Viitorul Argeș de la Albota, la capătul unui meci destul de spectaculos. Ardelenii au intrat la cabine în avantaj, însă alb-violeții au reușit să revină după pauză prin golurile marcate de Gino Oprescu, Alexandru Dinoci și Mircea Adelin. La meci a asistat și antrenorul Bogdan Argeș Vintilă care are în vizor mai mulți juniori de la grupele U16, U17 și U18. În careul de ași al competiției au mai ajuns CFR Cluj, FCSB și câștigătoarea partidei Politehnica Iași – Farul Constanța, meci programat pe 5 aprilie.

 

FC Argeș – Viitorul Cluj 3-1(0-1)

Au marcat: Gino Oprescu, Alexandru Dinoci, Adelin Mircea

FC Argeș Tineret: Sebastian Micu – Robert Ene, Antonio Petre, Radu Ciuciulete, Ricardo Potoroacă – Claudiu Moisie(min.45 Geani Bălașa), Mario Dobre(min.85 Adrian Manea), Alexandru Dinoci, Andrei Stoica(min.75 Ianis Nedelcu) – Gino Oprescu, Adelin Mircea(min.85 Marco Dică)

Rezerve neutilizate: Fabiano Bettini, Rareș Miezu, Loren Băluță, Andres Mihai, Mario Amaradi

Antrenor: Robert Enache