FC Argeș, în vizită la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu”

Clubul nostru a început astăzi o nouă ediție a campaniei ”Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!”. Campania are ca scop promovarea sportului și a fotbalului în rândul elevilor, iar prima acțiune a avut loc la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” – Structura Școlară Nr.2 Pitești, situată pe strada Frații Golești.

La întâlnirea cu elevii au participat Jean Vlădoiu, managerul sportiv al clubului FC Argeș, dar și jucătorii Andreias Calcan, Răzvan Covaci, Ianis Pîrvu și Gino Oprescu. Evenimentul a început cu un moment artistic susținut de elevii acestei unități de învățământ. Au urmat apoi scurte discursuri ale reprezentanților clubului nostru, după care s-a trecut la sesiunea de autografe și poze. FC Argeș a oferit școlii o minge de fotbal cu autografele tuturor jucătorilor, materiale promoționale și 200 de bilete la partida din 7 octombrie, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova. Puștii au fost fascinați de jucătorii care le-au trecut pragul și au promis că vor fi prezenți în tribune pentru a-i susține pe alb-violeți.

Jean Vlădoiu: ”Sperăm să vă facem o bucurie”

Jean Vlădoiu i-a îndemnat pe copii să facă cât mai multă mișcare: ”Dragi copii, sportul înseamnă sănătate și vă rog să fiți conștienți de acest lucru. Trebuie să munciți pentru a avea rezultate în toate domeniile. Dorința mea este de a veni alături de noi și a ne susține. Vă așteptăm la stadion și sperăm să vă facem o bucurie”, a spus managerul sportiv al clubului FC Argeș.

Andreias Calcan: ”Vă așteptăm la stadion să ne susțineți”

Andreias Calcan și-a amintit cu drag de anii de școală: ”Am fost și eu ca voi, îmi aduc cu drag aminte de clipele frumoase petrecute pe băncile școlii. Am luat și note mari, dar și note mici. Materia preferată a fost educația fizică și sportul, aveam 10. Vă îndemn pe toți să iubiți mișcarea, să aveți grijă de sănătatea voastră, contează enorm. Vă așteptăm la stadion să ne susțineți!”