FC Argeș, la un pas de finala Cupei Elitelor U15!

Fotbalul juvenil piteștean este la doar un pas de o mare performanță! FC Argeș U15 și Academia de Fotbal Gică Popescu se vor întâlni joi, la Pitești, în manșa retur a semifinalelor Cupei Elitelor U15.

Confruntarea dintre argeșeni și olteni va avea loc la ora 14.00, pe stadionul Tablierul. Partida din tur, disputată pe stadionul Hanul Doctorului din Craiova, s-a încheiat cu o remiză albă. Piteștenii au nevoie de o victorie pentru a se califica în ultimul act al întrecerii. În cealaltă semifinală se vor întâlni ACS Optimum Alba Iulia și Academia de Fotbal Viitorul Cluj. În manșa tur, clujenii s-au impus cu 2-0, având acum prima șansă de a obține biletele pentru finala competiției.

#Dan Lăcustă: ”Să tranșăm meciul în 70 de minute”

Dan Lăcustă, antrenorul echipei noastre, are mare încredere în potențialul jucătorilor săi: ”După meciul de la Craiova, șansele sunt 50% pentru fiecare echipă. O finală ar însemna enorm pentru acești copii. Cred că am merita să ajungem acolo. Academia de Fotbal Gică Popescu este o echipă puternică, bine organizată, atât ofensiv, cât și defensiv. Au meritat să ajungă aici. Atuurile noastre în această luptă trebuie să fie disciplina, organizarea bună și încrederea. Am luat în calcul și eventualele lovituri de la 11 m, însă eu sper să tranșăm meciul în decursul celor 70 de minute”.