FC Argeş old-boys, la Legenda Lupilor!

În acest week-end, Ploieştiul va fi gazda unui turneu spectaculos de Old Boys, Legenda Lupilor – „Ziua lui Daniel Chiriţă”, unde 6 echipe de tradiţie din fotbalul românesc se întâlnesc pentru a oferi un spectacol fanilor, care vor avea intrarea liberă. Printre cele 6 participante se numără şi FC Argeş, echipa de old-boys a clubului nostru fiind prezentă şi la ultimul turneu de acest gen organizat, cel de la Craiova.

Promotorul evenimentului este musceleanul Adrian Troscenco, acesta organizând în ultimii ani mai multe evenimente fotbalistice de amploare la nivel local şi naţional. În afară de Petrolul 95 şi FC Argeş, la turneul Legenda Lupilor vor mai participa, Steaua, Dinamo, Rapid şi Naţionala Artiştilor. Evenimentul se desfăşoară sâmbătă, începând cu ora 13:00, la Sala Sporturilor din Ploieşti. Turneul organizat pe 24 martie este chiar de ziua de naştere a lui Daniel Chiriţă, care împlineşte 44 de ani. Chiriţă este un nume de legendă pentru fotbalul ploieştean, fiind câştigător al Cupei României cu formaţia prahoveană în 1995. El a adunat 165 de meciuri pentru Lupi din 1992 până în 1998. Chiriţă s-a întors spre finalul carierei în oraşul natal, unde a jucat pentru FC Ploieşti şi Petrolul, chiar şi în Liga a 4-a, ajutând echipa să promoveze la Liga a 3-a, unde este în prezent.
#Lupescu şi-a anunţat prezenţa
La eveniment şi-au anunţat prezenţa multe nume grele ale sportului dar şi din show-biz precum Mircea Dridea, Leonard Doroftei, Adrian Enache, Cătălin Burlacu, Octavian Grigore, Ştefan Preda, Valeriu Răchită, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Vasile Maftei, Marian Aliuţă, Ionel Dănciulescu, Florin Şoavă, Pavel Badea, Ciprian Marica, Ştefan Stoica şi Daniel Florea. De asemnea, candidatul la preşedenţia FRF, Ionuţ Lupescu şi-a anunţat prezenţa, la fel ca şi Florin Răducioiu, Florin Prunea, Tibor Selymeş şi Dorinel Munteanu, foşti componenţi ai Generaţiei de Aur.
#Viceprimarul Câmpulungului, în poarta alb-violeţilor
FC Argeş va fi reprezentată la turneul de la Ploieşti de Bogdan Vintilă, Marius Radu, Daniel Ghiţă, Iulian Crivac, Marius Jilăveanu, Cornel Cristescu, Ilie Bărbulescu, Relu Ancuţa, Marius Prisăceanu şi Viorel Moiceanu. Pe teren se vor afla 5 jucători şi 1 portar. O prezenţă supriză la echipa alb-violetă va fi cea a viceprimarului din Câmpulung, Mărgărin Blidaru, care va evolua în poartă. Acesta a jucat în urmă cu ceva ani pentru echipele de juniori, dar şi pentru echipa de tineret a clubului FC Argeş. În afară de foştii componenţi ai lui FC Argeş, la Ploieşti vor mai fi prezenţi şi alţi foşti jucători argeşeni care au îmbrăcat tricoul alb-violet, dar care acum vor evolua pentru alte echipe: Ionuţ Badea şi Andrei Mărgăritescu la Dinamo, Butoiu şi Schumacher la Rapid.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.