FC Argeș participă la conferința internațională de la Villareal

În perioada 8-13 decembrie, clubul de fotbal Villareal CF va organiza „Villareal Palace Conference”, un seminar internațional pentru perfecționarea antrenorilor care activează în fotbalul juvenil.

La stagiul de pregătire din Spania, din România și-au anunțat prezența Academia Răzvan Raț, Rapid București, FC U 1948 Craiova, FC Argeș, ACS MX PRO Academy, Petrolul Ploiești, Chelsea Londra Foundation, CSA Steaua, ACS Sport Star Buzău, LPS Buzău, Axi Club Arena București, CSC Ghiroda Timișoara, AFC Băbeni Vâlcea, Elite Juniors Vâlcea, Școala de Fotbal Eric Dinu București, Viitorul Bolintin, ACS Fortuna Arad și ACS Viitorul Arad.

Bogdan Vișan: „Adevărații beneficiari vor fi copiii

FC Argeș va fi reprezentat la acest curs de perfecționare în fotbal de antrenorii Bogdan Vișan și Georgian Șerban. „Timp de cinci zile avem posibilitate învățăm lucruri noi, vizionam antrenamentele copiilor cu vârste cuprinse între 4-17 ani ale clubului Villareal, purtăm discuții constructive pentru a ne îmbunătăți fiecare procesul de dezvoltare al copiilor. Sunt bucuros această conferință a stârnit un real interes din partea multor cluburi. Poate fi un moment de restart pentru antrenorii noi și în aceleași timp o consolidare a cunoștințelor acumulate pentru cei care au participat și anul trecut. Vom asista pe „Estadio de la Ceramica” la partida susținută de CFVillareal în compania formației Real Sociedad. Cred că adevărații beneficiari ai acestei conferințe sunt copiii de la cluburile participante” ne-a declarat Bogdan Vișan, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi.