FC Argeș prezintă publicului noul echipament și noul autocar!

Joi, 10 septembrie 2020, de la ora 15.00, clubul FC Argeș va prezenta publicului și presei noul echipament în care vor juca alb-violeții pe parcursul acestui acest sezon de Liga I.

Prezentarea va avea loc la magazinul oficial al clubului, situat în incinta Casei Cărții. La eveniment vor participa membri staff-ului tehnic, o parte dintre jucătorii de la FC Argeș, antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, conducerea administrativă, sponsorii clubului, dar și doamna Gica Dobrin, soția lui Nicolae Dobrin, care astăzi și-a dat acordul ca pe tricourile de joc să apară imprimat chipul Prințului din Trivale.

Tot joi va fi prezentat publicului și noul autocar al echipei care de curând a fost colantat în culorile și simbolurile FC Argeș.

Fanii vor putea vedea și noua colecție de echipament sportiv Macron care va fi folosită de FC Argeș pe parcursul acestui sezon competițional, dar și noile materiale promoționale(eșarfe, fulare, brelocuri, tricouri replică, fanioane, insigne, etc) care vor fi disponibile și pentru suporteri.

Magazinul de prezentare al clubului FC Argeș va fi deschis pentru public joi, doar între orele 15.00 – 19.00, urmând ca de vineri să se revină la programul normal de funcționare: luni – vineri, orele 09.00 – 17.00.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds