FC Argeş reîncepe să scoată fotbaliştii valoroşi Mario Tudose la Naţionala României Under 15

 

La aproape trei ani de la revenirea în circuit, Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Argeş începe să scoată pe piaţă fotbalişti de mare perspectivă. Acum câteva zile, pe adresa clubului nostru, a sosit o convocare de la Naţionala României Under 15 pentru fotbalistul piteştean Mario Tudose. Acesta va fi prezent în perioada 29 februarie – 7 martie la Centrul de Pregătire al FRF de Buftea pentru antrenamente şi jocuri de pregătire.

Juniorul alb-violet evoluează ca fundaş central la grupa pregătită de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă şi nu este la primul contact cu lotul tricolor. Puştiul a mai fost chemat şi la finalul anului trecut la o acţiunile de formare a selecţionatei pregătite de Răzvan Rotaru, Valentin Sinescu şi Iulian Cojocaru. România Under 15 a disputat tot pe finalul anului trecut şi primele meciuri internaţionale de verificare, tricolorii întâlnind echipele similare ale Republicii Moldova şi Ciprului, bilanţul fiind de trei victorii şi o remiză.

#”Creştem fotbalişti într-un mod corect şi sănătos”

Daniel Nicolae Ghiţă, antrenorul echipei FC Argeş Under 15, îşi doreşte ca pe viitor şi alţi fotbalişti de la grupa pe care o pregăteşte, să facă pasul la Naţională: „Este o mândrie pentru mine, dar şi pentru clubul FC Argeş că Mario Tudose a fost convocat la Naţională. Vă pot spune că în afară de el mai avem şi alţi jucători care sunt monitorizaţi de staff-ul tehnic al României. Pregătesc această grupă de copii de aproape 3 ani şi pot spune că prin această selecţie, munca pe care o depun la acest club este apreciată. Convocările de la loturile naţionale ne spun cu certitudine că la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi se cresc fotbalişti de valoare într-un mod corect şi sănătos. Obiectivul în viitorul apropiat este să creştem cât mai mulţi jucători valoroşi care să ajungă la echipa de seniori a clubului nostru, dar şi la loturile naţionale. Autorităţile locale, preşedintele Consiliului de Administraţie, Cristian Gentea şi staff-ul administrativ al clubului ne-au sprijinit şi ne-au asigurat cele mai bune condiţii pentru a putea face performanţă”.