FC Argeș se va pregăti la Albota

Clubul nostru a primit în folosință, pentru o perioadă de 3 ani, baza sportivă din localitatea Albota.

Astfel, baza de pregătire a început să treacă printr-o serie de transformări care să acopere toate necesitățile echipei. Se lucrează deja la modernizarea suprafețelor de joc pentru a fi aduse la cele mai înalte standarde, precum și la îmbunătățirea dotărilor bazei. Ne referim aici la mobilierul din vestiar, aparatele din sala de forță sau dotările din spațiile comune. În perioada imediat următoare vor începe și lucrările de montare a unei instalații de nocturnă care să completeze facilitățile bazei din Albota.
Totodată, din sezonul viitor, echipele de Tineret și U17 își vor disputa partidele tot aici, făcând astfel trecerea de la suprafețele de joc sintetice, pe care joacă în acest moment, la cele naturale. Va scădea astfel riscul de accidentare al vulturașilor, iar evoluția acestora cu siguranță va avea de câștigat.

Îi mulțumim pe această cale primarului localității Albota, Ion Dumitru, precum și Consiliului Local al localității, pentru că au dat curs propunerii noastre. Acest parteneriat dovedește încă o dată că FC Argeș este echipa fanion a argeșenilor.