FC Argeş şi-a prezentat lotul pentru sezonul 2019-2020

FC Argeş şi-a prezentat joi după-amiază lotul de jucători cu care va aborda această ediţie de campionat. Nicolae Dică, managerul general al grupării din Trivale, se va baza în noul sezon competiţional pe 27 de jucători.

Din lotul de anul trecut, antrenorul alb-violeţilor a păstrat 13 jucători, aducând până în acest moment 14 fotbalişti. În această vară, cu gruparea din Trivale semnat fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tăşnad, fundaşul Nicolae Muşat, fotbalist cu aproape 200 de partide la Liga I, fundaşul Vlad Motroc, de la Daco Getica Bucureşti, Robert Popa, portarul României Under 16, Răzvan Matiş, mijlocaş ofensiv în vârstă de 18 ani de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Paul Szecui care aparţinea de FCSB, Antonio Stan, mijlocaş care în sezonul trecut a evoluat la Unirea Bascov, formaţie de liga a treia, mijlocaşul Nini Popescu venit de la Petrolul, mijlocaşul Adrian Ungur de la Oradea şi fundaşul Grigore Turda care înainte de încheierea sezonului precedent semnase cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Din lotul vechi, 12 jucători şi-au prelungit contractul cu FC Argeş: Ionuţ Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuţ Şerban, Dănuţ Şerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vişa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa şi Alin Buleică.

# Au făcut şi şedinţa foto

Dică va avea la dispoziţie 3 portari, 10 fundaşi, 13 mijlocaşi şi 1 atacant. Tehnicianul nu exclude posibilitatea să mai aducă încă 2-3 jucători pentru a avea concurenţă şi în compartimentul ofensiv. Tot la capitolul noutăţi poate fi trecută şi revenirea preparatorului fizic Dan Didiţă care în precedenta ediţie de campionat a făcut parte din staff-ul Universităţii Cluj, dar şi a maseurului Valentin Melu care a revenit din străinătate. De la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi a fost promovat la echipa mare Ionuţ Oprescu, un fundaş de mare perspectivă. FC Argeş va avea şi în acest sezon acelaşi partener tehnic de încredere, firma italiană de echipament sportiv Macron, care îmbracă multe echipe din Europa, dar şi din România. După definitivarea lotului, FC Argeş a făcut şi o poză de grup cu tot lotul cu care va aborda acest sezon. La şedinţa foto au fost prezenţi primarul Cornel Ionică şi consilierul local Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş. În această vară, cei doi au depus toate eforturile pentru a schimba forma de organizare a clubului din structură de drept public în structură de drept privat, cu drept de promovare în Liga I şi pentru a asigura finanţarea echipei.

Lotul FC Argeş, sezonul 2019-2020, Tur:

Portari: Octavian Popescu, Sebastian Agachi, Robert Popa
Fundaşi: Dănuţ Şerbănică, Costinel Tofan, Bogdan Vişa, Dorinel Oancea, Denis Brânzan, Marian Dănescu, Ionuţ Oprescu, Nicolae Muşat, Vlad Motroc, Grigore Turda
Mijlocaşi: Andrei Panait, Ionuţ Şerban, Ionuţ Năstăsie, Andrei Blejdea, Antonio Stan, Angelo Cocian, Cătălin Barbu, Paul Szecui, Răzvan Matiş, Alin Buleică, Alin Popa, Nini Popescu, Adrian Ungur.
Atacanţi: Vasile Buhăescu.
Antrenor principal: Nicolae Dică.
Antrenori secunzi: Alin Popescu, Valentin Năstase
Antrenor cu portarii: Răzvan Stanca
Medic: Dragoş Şerb
Fizioterapeut: Ionuţ Hristache
Maseuri: Valentin Melu, Bogdan Tudose.