FC Argeș și-a prezentat noul echipament de joc

FC Argeș și-a prezentat miercuri seară echipament de joc cu care va evolua în noua ediție de campionat. Evenimentul a avut loc la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții.
La prezentare au participat Jean Vlădoiu, managerul general al FC Argeș, antrenorul Andrei Prepeliță, mijlocașul Cristi Tănase, fundașul Tudor Telcean, Răzvan Radu, reprezentatul firmei Macron pe România, dar și fanii alb-violeților. În meciurile de pe propriul teren, echipa noastră va evolua în alb, iar la cele din deplasare în violet. Cele două seturi de echipament sunt produse de firma italiană Macron, partenerul tehnic al clubului FC Argeș. Oficialii grupării din Trivale, dar și jucătorii alb-violeți au dat autografe, au făcut poze cu suporterii și au înmânat abonamente pentru noul sezon competițional.
Tricoul de joc, creat de suporteri
Noutatea față de precedentele sezoanele este faptul că în acest an tricoul de joc a fost creat de către suporteri în urma unui concurs de grafică. Modelul câștigător este tricoul alb-violet considerat tricoul principal. Acesta a fost creat de către polonezul Lukasz Wedzik, grafica acestuia fiind votată de către suporteri în procentul cel mai ridicat.
Pentru meciurile disputate pe stadionul Nicolae Dobrin, echipa din Trivale va folosi echipamentul principal, alb cu short alb, inserții laterale violet și jambiere albe cu dungă violet în partea superioară.
Echipamentul de deplasare este complet violet, cu guler alb, în forma de V, cu dungă albă sub braț și pe umeri. Fondul tricoului este asigurat de nuanțe violet sub forma unor forme geometrice nedefinite. Chipul lui Nicolae Dobrin este așezat în zona centrală, între stema clubului și stema producătorului de echipament sportiv.
Portarii vor purta echipament de culoare negru(principal), verde neon(secundar) și roșu/alb(al treilea model).
Conform regulamentelor LPF, clubul piteștean trebuie să aibă la dizpoziție un al treilea set de echipament într-o culoare total diferită de primele două. Astfel, din catalogul de serie Macron, a fost ales modelul Tureis, culoare antracit, mânecile în dungi subțiri antracit galben neon. Această culoare a fost aleasă pentru a veni în contrast cu culorile celorlalte cluburi din Liga 1.