FC Argeș și-a prezentat noul echipament și noul autocar

FC Argeș a prezentat astăzi publicului noul echipament de joc cu care va evolua pe parcursul acestui sezon de Liga I, dar și noul autocar care a fost colantat în culorile și însemnele clubului nostru.

Prezentarea a avut loc la magazinul oficial situat în incinta Casei Cărții în prezența staff-ului tehnic, conducerii administrative a clubului, sponsorilor, fanilor, autorităților locale și a doamnei Gica Dobrin care acum câteva zile și-a dat acceptul ca imaginea lui Gicu Dobrin să apară pe tricourile alb-violeților. Piteștenii vor îmbrăca și în acest an echipamente sportive produse de firma italiană Macron, partenerul tehnic al grupării din Trivale. În prima parte a evenimentului au ținut scurte discursuri Cornel Ionică, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Viorel Tudose, patronul Getica 95, sponsorul principal al echipei, Eduard Cicu, patronul Hidro Gaz, un al sponsor foarte important al clubului, doamna Gica Dobrin, antrenorul Tănase Dima, secundul lui Florin Halagian la primul titlu câștigat de FC Argeș, Doru Toma, fosta glorie alb-violetă și Ionuț Badea, antrenorul echipei noastre. Invitații, reprezentanții presei și fanii au vizitat apoi magazinul de prezentare al clubului de unde și-au putut cumpăra noile tricouri de joc, șorturi, tricouri de prezentare, dar și alte accesorii.

Autocarul i-a atras ca un magnet
Pe toată durata evenimentului, autocarul clubului a stat parcat în imediata apropiere a magazinului de prezentare. Acesta a atras fanii ca un magnet, toți dorind să își facă poze lângă acesta. Cei prezenți au apreciat eforturile care s-au făcut până acum pentru promovarea și susținerea echipei în Liga I și au spus la unison că jucătorii trebuie să răsplătească aceste eforturi prin rezultate cât mai bune în Liga I.
Încă 100.000 de euro de la sponsorul principal
Viorel Tudose, patronul Getica 95, sponsorul principal al echipei, a anunțat că va mai vira până la sfârșitul acestei luni încă 100.000 de euro în conturile clubului, după ce în urmă cu câteva sâptămâni dăduse aceeași sumă, ca prima tranșă din contractul de sponsorizare. Tudose a spus public că va fi trup și suflet alături de echipă și nu a exclus posibilitatea ca în viitorul apropiat să devină acționar la FC Argeș.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds