FC Argeș și-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

FC Argeș a organizat astăzi, în sala Topaz a Hotelului Ramada Pitești, prima conferință de presă dinaintea începerii noului sezon competițional, programat să ia startul pe 16 iulie.

La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au participat Jean Vlădoiu, managerul sportiv al clubului nostru, Andrei Prepeliță, antrenorul echipei, și Daniel Stanciu, noul director executiv al grupării din Trivale. Cei trei oficiali alb-violeți își doresc ca echipa să facă un sezon cât mai bun și să îndeplinească obiectivele asumate.

Andrei Prepeliță: ”Jucătorii aduși sunt responsabilitatea staff-ului”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș: ”Am avut o perioadă de două săptămâni de pregătire în Austria în care am pus accent pe pregătirea fizică. Jucătorii au reacționat foarte bine, nu au avut probleme cu accidentările. Cel mai important lucru este să omogenizăm lotul, să avem anumite relații. Mai avem o perioadă de două săptămâni în care trebuie să punem la punct ultimele detalii. Jucătorii care au venit sunt responsabilitatea staff-ului tehnic și a lui Jean Vlădoiu. Avem tot sprijinul din partea domnului primar. Ne-a oferit toate condițiile propice performanței. Și anul acesta ne dorim să ajungem în play-off și într-o finală de Cupa României. Când am semnat noul contract, mi-am asumat intrarea intrarea în primele șase locuri”.

Jean Vlădoiu: ”Am adus fotbaliști cu o mai mare valoare”

Jean Vlădoiu, manager sportiv FC Argeș: ”Pentru mine personal a fost o perioadă stresantă. După cum bine știți, în această vară au plecat foarte mulți jucători. Am avut susținerea domnului Gentea în aducerea jucătorilor doriți de mine și Andrei. Am lucrat cu niște oameni deosebiți. Nu vreau să îl omit pe domnul Mihai Joița care a venit cu sufletul și ne-a dat jucători cum rar am văzut la echipa aceasta în ultimii ani. S-a dovedit a fi un tip foarte corect. Andrei a reușit o performanță foarte mare. Dumnezeu ne-a arătat și ce înseamnă play-off-ul. Ne-am dat seama că mai trebuie să muncim mult și să aducem jucători cu mai mare experiență, cu mai mare valoare. Asta am făcut împreună cu Andrei în ultimele trei luni”.

Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș: ”La Pitești este seriozitate”

Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș: ”Sunt bucuros și onorat în același timp de oferta pe care am primit-o. Am acceptat-o din mai multe motive. FC Argeș a făcut o performanță în sezonul trecut, are o susținere financiară și un proiect interesant. Au construit o echipă frumoasă și încearcă acum să o reclădească. Eu voi avea funcția de director executiv și voi coordona aproape toate departamentele, cu excepția celui financiar și al celui sportiv, unde Jean Vlădoiu este persoana desemnată să coordoneze absolut totul împreună cu Andrei Prepeliță, antrenorul și responsabilul tehnic al echipei. La Pitești este o mare seriozitate din partea membrilor acționari. Nu sunt datorii, este un buget bun de Liga I. Încercăm să construim și să dăm o altă față acestui club de tradiție. Este un proiect comunitar în care FC Argeș trebuie să atragă câți mai mulți suporteri și să realizeze performanțe”.