FC Argeș U12, în elita fotbalului european!

În perioada 26-29 aprilie, Serbia a găzduit a treia ediție a Zlatibor Cup, un puternic turneu internațional de fotbal rezervat categoriilor de vârstă 2010-2017. La competiția din țara vecină, FC Argeș a participa la categoria Under 12.

La start s-au aliniat unele dintre cele mai puternice grupări din Europa, printre acestea regăsindu-se  Atletico Madrid, Sporting Lisabona, Espanyol Barcelona, Udinese, ȚSKA Sofia, Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad și Vojvodina Novi Sad. Clubul nostru a fost prezent cu două echipe, antrenate de Bogdan Vișan. La finalul întrecerilor, FC Argeș I a terminat pe locul 2, iar FC Argeș II s-a clasat în primele 16 locuri. Piteștenii au pierdut finala în fața celor de la Espanyol Barcelona, scor 0-2, alb-violeții reușind să termine în fața unor adversari puternici precum Sporting Lisabona, Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad și Vojvodina Novi Sad. În finala mică a competiției, Steaua Roșie Belgrad a învins, scor 4-0, pe OFK Gol Belgrad.

 

#Bogdan Vișan: ”O experiență benefică”

La finalul turneului, antrenorul Bogdan Vișan s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi: ”A fost prima noastră participare la acest turneu internațional și pot spune că ne-am descurcat destul de bine. Am avut ocazia să jucăm cu adversari din țări cu fotbal mai dezvoltat ca cel din România. Am văzut pe ce pun accent echipele de renume. Îmi doresc să implementăm și noi aceste lucruri. Ideal ar fi să le putem pune în practică într-un timp cât mai scurt. A fost o experiență benefică din care vom avea numai de învățat. Felicitări copiilor pentru ambiția și determinarea cu care au jucat. Vreau ca la următoarea ediție să fim mai puternici și să câștigăm trofeul”.

 

Rezultatele FC Argeș I

Grupa F:

FC Argeș I – SF Saric 1-0

Vojvodina – FC Argeș I 0-2

FC Argeș I – FK AS Golubovci 3-0

Budućnost Banatski dvor – FC Argeș I 0-5

 

Optimi

FC Argeș I – Vojvodina Novi Sad 0-0(5-4 după penalty-uri)

 

Sferturi:

Partizan Belgrad – FC Argeș I  0-1

 

Semifinale:

FC Argeș I– OFK Belgrad 4-0

 

Finală

Espanyol Barcelona – FC Argeș I 2-0

 

FC Argeș I: David Popescu, Alexandru Ion, Dragoș Tudor, Vlad Păunoiu, Iustin Ispas, Patrick Dragomir, Robin Deaconu, David Ivan, Sașa Barbu, Ștefan Luță, Ștefan Voiculeț

Antrenor: Bogdan Vișan

 

 

Rezultatele FC Argeș II

Grupa E:

FC Argeș – OFK Zarkovo 3-1

Partizan Belgrad – FC Argeș 1-0

FC Argeș – FK Cijevna 3-0

SB Academy Banja Luca – FC Argeș 1-1

Optimi

Steaua Roșie Belgrad – FC Argeș 3-0

FC Argeș II: Andrei Răduță, Gabriel Iana, David Luță, Ștefan Ciobanu, Ianis Chițu, Denis Dumitru, Vlad Dumitrescu, Mihnea Pantilă, Darius Lascu, Raul Mitroi, Andrei Burcă

Antrenor: Bogdan Vișan

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds