Puștii lui Mălușanu și Eduard, locul 4 la Brașov Indoor Cup

FC Argeș U14 a ratat podiumul la Brașov Indoor Cup, una dintre cele mai puternice competiții de juniori din țară. La întrecerea desfășurată la baza sportivă ICIM Brașov au participat 21 de echipe, la start regăsindu-se Universitatea Craiova, FCSB, Farul Constanța, Dinamo București, Kids Tâmpa Brașov, Politehnica Timișoara și trei formații din Republica Moldova: Getica Chișinău, FC Chișinău și Academia Radu Rebeja Chișinău.

Puștii pregătiți de antrenorii Adrian Mălușanu și Augustin Eduard au terminat întrecerea pe locul 4, pierzând finala mică în fața celor de la FCSB, scor 0-2. În grupă, piteștenii au învins cu 5-0 pe Kinder Târgoviște și cu 4-0 pe FCSB Academy. În partida pentru locurile 1-8, alb-violeții au trecut cu 4-1 de New Stars București, iar în semifinale au cedat, 0-2, în disputa cu Academia Radu Rebeja Chișinău. În finala mică a competiției, FC Argeș a cedat, scor 0-2, în disputa cu FCSB. Golgheterii echipei argeșene au fost Eduard Tudoran și Ștefan Savu, ambii cu câte patru goluri. Turneul a fost câștigat de Universitatea Craiova, oltenii trecând în finală de Academia Radu Rebeja, scor 2-0.

 

Adrian Mălușanu: ”Trebuie să învățăm din greșeli”

Antrenorul Adrian Mălușanu consideră o experiență utilă participarea la Brașov Indoor Cup: ”Chiar dacă nu am reușit să terminăm pe podium, pot spune că a fost un turneu benefic pentru noi. Am avut ocazia să ne măsurăm forțele numai echipe bune. Din păcate, am plătit tribut greșelilor din defensivă, însă nici atacul nu a mers prea bine, irosind ocazii mari de gol. Trebuie să învățăm și din greșeli pentru a deveni mai puternici în viitor”.

 

FC Argeș U14:

Portari: Matteo Șerban, Darius Stoica

Fundași: Ianis Ciobanu, David Olteanu, Darius Vitan, Florea Sebastian, Raul Kral, Ianis Dobra, Eric Cătulescu

Mijlocași: Răzvan Sandu, Raul Neacșu, Eduard Tudoran, Ianis Dobre, Andrei Albulescu, Andrei Niculiță, Ștefan Apostolescu

Atacanți: Ștefan Savu, Eduard Enache, Luca Arsene, Iustin Marin

Antrenori: Adrian Mălușanu, Augustin Eduard