FC Argeș U9 participă la turneul internațional ”Dragan Mance Cup”

În perioada 14-16 iunie, în Serbia va avea loc o nouă ediție a turneului internațional Dragan Mance Cup. Competiția de la Belgrad este rezervată categoriilor de vârstă Under 8, Under 9, Under 10, Under 11 și Under 12.

La întrecerea care se va desfășura pe ultra-moderna bază „Partizan-Teleoptik” vor fi prezente cluburi din 13 țări. FC Argeș va participa la această ediție cu echipa Under 9, pregătită de antrenorul Mihai Ariciu. La această categorie de vârstă vor fi prezente la start 64 de formații, împărțite în 16 grupe de câte 4 echipe. Alb-violeții au fost repartizați în grupa O, din care mai fac parte Sofex(Bulgaria), Ivanca(Serbia) și Varga(Slovacia).

#Mihai Ariciu: ”Vrem să ajungem cât mai sus”

Mihai Ariciu, antrenorul FC Argeș U9, își propune să ajungă în fazele superioare ale acestei competiții: ”Este prima noastră participare la un turneu internațional. Vom lua contact cu ce înseamnă fotbalul din Serbia și nu numai. Toate meciurile se vor juca la baza de pregătire a celor de la Partizan Belgrad. Competiția este foarte puternică, la start fiind prezente Steaua Roșie Belgrad și Partizan Belgrad. În primul rând, ne propunem să ieșim din grupe, iar apoi să ajungem cât mai sus. Indiferent de rezultatele pe care le vom înregistra, pentru noi va fi o experiență utilă și benefică”.

Lotul FC Argeș Under 9: Patrick Dobre, Patrick Vîlcu, Denis Albulescu, Andrei Floroiu, Filip Constantin, Petru Nica, Tudor Nițulescu, Ștefan Slutu, Mario Ciocîltea, Erik Mehedințeanu, David Mihai, Filip Pătru, Eric Ciobanu, Ianis Popescu, Rareș Geantă       Antrenor: Mihai Ariciu