FC Argeş va îmbrăca un nou echipament!

FC Argeş va îmbrăca haine noi în returul acestei ediţii de campionat. Echipa noastră va beneficia de un nou echipament graţie parteneriatului cu sponsorul tehnic Macron, una dintre cele mai importante firme de echipament sportiv la nivel european.

Noul echipament este de culoare violet şi a fost denumit simbolic „TRICOUL 2020”. Are imprimantă pe partea din faţă stema clubului, logoul firmei producătoare şi numele sponsorului. Designul este futurist realizat prin sublimare şi este alcătuit din diferite forme geometrice neregulate realizate în 3 nuanţe de violet. Gulerul tricoului este în formă de V. Pe mâneca din dreapta este imprimat logoul firmei Macron, iar pe cea din stânga, chipul lui Nicolae Dobrin. Pe spatele tricoului, chiar pe guler, este imprimat tricolorul şi numele a doi dintre cei mai importanţi sponsori ai echipei. Noul echipament de joc a fost deja folosit la meciul de acum câteva zile, de la Timişoara, cu Ripensia şi urmează să fie utilizat pe toată durata returului.

# Multe surprize la magazinul de prezentare!

În scurt timp clubul FC Argeş va inaugura şi magazinul de prezentare. Acesta va fi amplasat în centrul oraşului, într-un spaţiu de la parterul Casei Cărţii. Sponsorul tehnic al echipei noastre şi reprezentanţii clubului nostru au pregătit multe surprize pentru fanii vulturilor violeţi. Suporterii vor găsi în acest magazin tricouri, tricouri replică, şorturi, treninguri de antrenament şi de prezentare, hanorace, geci de iarnă, veste, mănuşi, borsete, jambiere şi multe alte obiecte în culorile alb-violet. Preţurile acestor produse şi modalitatea de vânzare a acestora urmează a fi anunţate în această lună când este programată deschiderea magazinului. Din luna ianuarie produsele vor fi comercializate şi în mediul on-line prin magazinul virtual care va fi deschis pe pagina web a clubului, cu livrarea în întreaga ţară.