Florin Hidișan are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul

Florin Hidișan(39 de ani), fostul fotbalist al echipelor Internațional Curtea de Argeș și FC Argeș are nevoie de ajutor financiar pentru a câștiga lupta cu o boală necruțătoare.  foto: Gazeta Sporturilor

Tânărul care se luptă cu o formă severă de cancer, nu mai poate mânca și are nevoie de o proteză pentru stomac. Apoi, va trebui să meargă de urgență în Austria, unde costurile tratamentului sunt enorme, mai mult de 3.000 de euro pe zi. Acum câteva luni, în urma unei campanii umanitare realizate de Gazeta Sporturilor, mai multe cluburi de fotbal printre care și FC Argeș, dar și mulți foști internaționali au sărit în ajutorul lui Hidișan. S-au strâns peste 20.000 de euro, plus alte sume care au fost donate direct în contul fostului fotbalist de persoane care nu au dorit să-și dezvăluie identitatea.

”Dacă nu mă alimentez, pierd lupta”

Tratamentul părea să dea rezultate, iar starea sa de sănătate se îmbunătățise semnificativ. La începutul lui decembrie totul mergea spre bine, însă în luna ianuarie a acestui an, starea sa de sănătate s-a deteriorat din nou. A slăbit, n-a mai putut mânca nimic, iar acum se află internat la Spitalul de Gastroenterologie și Chirurgie Medicală 3 din Cluj Napoca. Până la plecarea în Austria lui Florin i se va monta o proteză la stomac, una comandată de urgență din străinătate, ce va fi montată de doctorii Nuredin și Marcel Tanțău. „Nu știu exact să-ți spun cum e. Ideea e că va fi o proteză atașată în stomac, pentru că tumora s-a extins mult. Dacă nu mă alimentez, pierd lupta”a spus Hidișan pentru Gazeta Sporturilor. Proteza e primul pas de care Hidișan are nevoie. Unul intermediar. Apoi, în Austria, fostul fotbalist va avea nevoie de o sumă imensă de bani pentru a urma cel mai bun tratament.

Conturile în care îl poți ajuta pe Florin Hidișan:

CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801

CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds