Fotbaliștii de la FC Argeș, vizitați de elevii de la Școala Gimnazială ”Matei Basarab”

Fotbaliștii de la FC Argeș, vizitați de elevii de la Școala Gimnazială ”Matei Basarab”

 

Campania ”Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!”, demarată în urmă cu câțiva ani de clubul nostru, este din ce în ce mai apreciată de unitățile de învățământ din județul nostru.

 

 

 

După ce reprezentanții grupării din Trivale au promovat imaginea echipei prin acțiunile efectuate la mai multe școli din Pitești, acum a venit rândul elevilor să viziteze baza de pregătire și casa ”Vulturilor”.

Fotbaliștii alb-violeți au fost vizitați vineri de elevii clasei a 2-a F, de la Școala Gimnazială ”Matei Basarab” din Pitești. Acțiunea a făcut parte din programul național ”Școala altfel”, puștii fiind extrem de încântați că au avut ocazia să-i cunoască pe fotbaliștii de la FC Argeș.

Înainte de a ajunge la stadion, copiii au depus flori la bustul lui Nicolae Dobrin din incinta stadionului, iar apoi au vizitat stadionul ce urmează a fi demolat curând.

Puștilor li s-a predat o scurtă lecție de istorie despre clubul FC Argeș, după care au admirat fotografiile amplasate pe tunelul care duce spre terenul de joc. Copiii au pus mai multe întrebări despre fotbaliștii care au scris istorie pentru FC Argeș, oficialii alb-violeți răspunzându-le cu cea mai mare amabilitate.

Elevii au făcut și un scurt antrenament sub coordonarea antrenorului Paul Ciobanu, iar apoi au avut parte de autografe și o sesiune foto.

La finalul vizitei, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă le-a dăruit copiilor un tricoul de joc cu semnăturile tuturor fotbaliștilor, acesta urmând să fie expus în vitrina cu trofee a școlii.

Prin amabilitatea firmei Tarsin, transportul copiilor a fost realizat cu autocarul echipei, micuții fiind extrem de încântați de acest aspect.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds