Greab şi Turda în echipa etapei a treia din play-off-ul şi play-out-ul Casa Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat miercuri echipa ideală a etapei a treia din play-off-ul şi play-out-ul Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători selectaţi de LPF se regăsesc şi doi fotbalişti de la FC Argeş. Este vorba de portarul Alexandru Greab şi Grigore Turda care au avut evoluţii foarte bune în partida de la Giurgiu, cu Astra, câştigată de echipa noastră cu 1-0.

Echipa etapei a treia din play-off-ul şi play-out-ul Casa Liga 1:

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani) – Intervenţiile sale au ţinut neatinsă plasa porţii argeşenilor. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

FUNDAŞI

Ionuţ Balaur (FC Voluntari / 31 de ani) – Se simte excelent în noul sistem de joc practicat de ilfoveni. A pasat decisiv pentru golul reuşit de Betancor.

Grigore Turda (FC Argeş / 23 de ani) – Pe lângă prestaţia sigură din defensivă, a scos şi penalty-ul în urma căruia piteştenii au marcat singurul gol al meciului de pe terenul Astrei.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – A avut o prestaţie fără greşeală în apărare şi a marcat golul care le-a adus covăsnenilor prima victorie din istorie pe terenul roş-albaştrilor bucureşteni.

MIJLOCAŞI

Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 27 de ani) – A fost cel mai bun de pe teren. A marcat singurul gol al meciului cu UTA, reuşita sa aduncându-le sibienilor trei puncte mari în lupta pentru supravieţuire.

Dan Nistor (Universitatea Craiova / 32 de ani) – A avut o evoluţie consistentă la mijlocul terenului, de unde a trimis multe baloane utile în ofensivă. A pasat decisiv lui Tudorie, pentru golul care a închis tabela.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) – Este unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din play-out. A marcat un gol, al optulea în ediţia curentă, şi a oferit două pase decisive.

Claudiu Petrila (Sepsi OSK / 20 de ani) – Este unul dintre cei mai buni jucători din generaţia sa. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are şi o pasă decisivă.

ATACANŢI

Realdo Fili (FC Botoşani / 24 de ani) – Prin dubla izbutită în poarta celor de la Academica, vârful botoşănenilor a ajuns la șase goluri în 19 meciuri bifate în ediţia curentă.

Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) – Este jucătorul primelor trei etape din play-out, în care a înscris de fiecare dată, contribuind din plin la parcursul bun al târgoviştenilor.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani – FOTO) – Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris al șaptelea gol în ediţia curentă, dintre care șase în 2021.

ANTRENORUL ETAPEI
Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova / 52 de ani) – A pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar la final s-a putut bucura de câştigarea celor trei puncte, care o menţin pe Universitatea în lupta pentru titlu.