Grigore Turda, în echipa etapei!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a 4-a din play-off-ul şi play-out-ul Superligii Superbet. Printre cei mai buni unsprezece jucători ai acestei runde se regăsește și un fotbalist al echipei noastre. Este vorba de fundașul Grigore Turda, autorul singurului gol al partidei cu Chindia Târgoviște, câștigată de FC Argeș, scor 1-0.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 4-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Andrei Gorcea (Universitatea Cluj / 21 de ani) – A închis perfect poarta pe „Ilie Oană”, de unde studenţii clujeni s-au întors cu toate punctele.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova / 24 de ani) – Titularizat al patrulea meci la rând,  a fost fundaşul dreapta cu cel mai bun îndex Instat – 232.

Grigore Turda (FC Argeş / 25 de ani) – A marcat un gol extrem de important, care o menţine pe FC Argeş în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Raul da Silva (Universitatea Craiova / 33 de ani) – Experienţa sa se dovedeşte a fi un câştig pentru Universitatea Craiova, în jurul său construindu-se noua linie defensivă a alb-albaştrilor.

Naser Aliji (FC Voluntari / 29 de ani) – A fost cel mai bun jucător de pe teren în cel mai frumos meci jucat în actuala ediţie de play-out. A contribuit decisiv la toate cele trei goluri marcate de ilfoveni.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj  37 de ani) – A înscris pentru a șasea oară în acest campionat, în care mai are şi 12 pase decisive.

Dan Nistor (Universitatea Cluj / 34 de ani) – A fost cel mai bun jucător din duelul care le-a adus clujenilor întâiul succes pe teren ploieştenilor în Superliga României.

Darius Olaru (FCSB / 25 de ani) – Un nou meci în care s-a remarcat prin efortul consistent depus. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

Sebastian Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) – Continuă prestaţiile formidabile din campionatul curent. Şi-a trecut în cont o nouă dublă, a cincea în sezonul actual.

ATACANŢI

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt / 23 de ani) – Vârful sibienilor a marcat de două ori la Mioveni şi a ajuns la 12 goluri în ediţia 2022-2023 a SuperLigii României.

Daniel Bîrligea (CFR Cluj / 22 de ani) – 281 a fost indexul Instat din partida cu Sepsi, cel mai mare înregistrat de un jucător cu minute în etapa a 4-a de play-off/out. A înscris pentru a patra oară în 2023.

ANTRENORUL ETAPEI

Elias Charalambous (FCSB / 42 de ani) – Roş-albaştrii i-au făcut fericiţi pe cei aproape 30.000 de fani prezenţi pe „Arena Naţională”, succesul reuşit de FCSB în duelul cu liderul Farul păstrându-i pe bucureşteni în lupta pentru titlu.