Grigore Turda, în echipa ideală a etapei a 9-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 9-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăște și un fotbalist de la FC Argeş. Este vorba de fundaşul Grigore Turda, autorul golului victoriei echipei noastre din deplasarea cu Academica Clinceni.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 9-a:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Gaz Metan / 24 de ani) – Prin intervenţiile sale, portarul Gazului a contribuit la prima victorie reuşită de medieşeni pe teren advers în campionatul curent.

FUNDAŞI

Valentin Crețu (FCSB / 32 de ani) – A dominat flancul drept. A scos penalty-ul în urma căruia roş-albaştrii au marcat singurul gol meciului cu FC U Craiova 1948.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) – Este liderul defensivei clujenilor, care redevine o forţă cu el în teren şi Dan Petrescu pe bancă.

Grigore Turda (FC Argeş / 24 de ani) – Fundaşul piteştenilor a marcat pentru a doua oară în acest sezon, reuşita sa fiind una de 3 puncte.

Rareş Ispas (Sepsi OSK / 21 de ani) – Debutant în ediţia curentă pe prima scenă, devine un jucător tot mai interesant, pe care merită să-l urmărim cu atenţie.

MIJLOCAŞI

Cristian Costin (FC Voluntari / 23 de ani) – S-a evidenţiat şi în această rundă prin cele două goluri marcate. Trece printr-o foarte bună perioadă din carieră.

Hervin Ongenda (FC Botoşani / 26 de ani) – Decarul moldovenilor a înscris din nou şi a ajuns la 3 goluri şi două pase decisive în ediţia curentă.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 24 de ani) – A contribuit decisiv cu două pase de gol la prima victorie din istoria Gazului pe terenul Rapidului.

ATACANŢI

Daniel Popa (Chindia / 26 de ani) – A marcat de două ori şi a ajuns la 10 goluri marcate în 43 de jocuri disputate în tricoul Chindiei pe prima scenă.

Adam Nemec (FC Voluntari / 36 de ani) – Experimentatul vârf al ilfovenilor a înscris din nou. A fost a 24 reuşită în 94 de meciuri bifate în Liga 1.

Ion Gheorghe (FC Voluntari / 21 de ani) – A contribuit la succesul ilfovenilor cu un gol marcat direct din lovitură liberă şi cu o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 53 de ani)În ciuda problemelor de lot, Dan Petrescu a pregătit excelent derby-ul cu Universitatea, iar la final s-a putut bucura de prima victorie din acest mandat.