Grozavu: „N-am făcut o partidă dezastruoasă!”

La finalul partidei de la Piteşti, cu FC Argeş, pierdută de Petrolul la scor de neprezentare, Leo Grozavu, tehnicianul ploieştenilor, era foarte supărat pe jocul echipei sale.

Principalul prahovenilor a recunoscut că jucătorii săi atât au putut în această partidă: „Victoria piteştenilor este meritată. Îi felicit pe această cale. Din păcate, este greu să emiţi pretenţii atâta timp cât faci greşeli personale. Eram avizaţi de ceea ce se întâmplă. În minutul 3 am primit un gol care putea fi uşor evitat. Din păcate, când am venit de la pauză s-a întâmplat la fel. Atâta timp cât faci greşeli individuale, e foarte greu să emiţi pretenţii. De fiecare dată când se pierde un joc antrenorul este de vină şi formula de joc este nepotrivită. Ăştia sunt jucătorii pe care îi avem şi pe ăştia i-am introdus. Cei mai buni jucători pe care îi avem în momentul de faţă…Messi e ocupat la Barcelona. Thiago Silva e pe la Paris Saint Germain…Ăştia sunt jucătorii şi cu ăştia jucăm…Nu este plăcut pentru nimeni să pierzi cu un asemenea scor. Suntem o echipă formată de puţin timp. Încă nu suntem cu toţii la nivelul la care vrem să ajungem. Le-am spus că vom avea un joc foarte dificil la Piteşti. Ştiam că Piteştiul joacă pe contraatac şi se angajează foarte mult fizic. Noi am avut ocazie în primul minut şi am primit acel gol imediat după aceea. Ştiam că atacantul Buhăescu este singura gură de foc şi nu am putut să-l blocăm. Ştiam foarte bine ce avem de făcut, dar dacă n-o facem…” a spus Grozavu la conferinţa de presă de după meci.

#”Nu mi-e frică că-mi voi pierde scaunul”

Antrenorul Petrolului nu se teme că va fi demis după acest eşec drastic: „Campionatul este foarte lung, puncte se vor mai pierde… E fotbal..Dacă ar fi o ştiinţă exactă am şti dinainte. Diferenţa se face la forma de moment. Capul face diferenţa. Sunt zile mai bune, zile mai puţin bune. La cinci zile distanţă după 5-0, iei un 0-3. Astăzi nu putem să spunem că am făcut o partidă dezastruoasă. Am pasat, am şutat. Am întâlnit o echipă care ştiam cum interpretează jocul. Când e vorba de greşeli individuale, e greu să emiţi pretenţii. Nimic nu este pierdut. Şi astăzi dacă câştigam, nu era nimic câştigat. Nu mi-e frică că-mi voi pierde scaunul. De fiecare dată când se pierde un meci, se pune problema dacă antrenorul va fi demis. Nu e suficient să îţi doreşti, trebuie să mai şi poţi. Ştim că am dezamăgit, dar peste noapte nu se pot face lucruri mari. Cine garantează ca poate face lucruri mari, are uşa deschisă, pretutindeni” au fost cocluziile lui Grozavu.