În căutarea primei victorii!

FC Argeş 2 – Flacăra Moreni, vineri, ora 18.00, stadion Albota

În acest week-end va începe o nouă ediție de campionat la Liga a III-a. Printre echipele care vor lua startul în seria a IV-a a acestui eşalon se numără FC Argeș 2 care va avea de înfruntat pe Unirea Bascov, Real Bradu, celelalte două reprezentante ale judeţului din acest eşalon, dar şi sateliții formaţiilor FCSB, Rapid și Dinamo.

Alb-violeţii vor începe sezonul vineri, la ora 18.00, contra celor de la Flacăra Moreni. Partida se va disputa la baza sportivă de la Albota, iar antrenorul Constantin Schumacher speră să înceapă cu dreptul campionatul. Conform regulamentului FRF, echipele satelit ale grupărilor de Liga I pot trece pe foaia de joc doar trei seniori, cinci jucători Under 21 şi trei fotbalişti Under 19. La conferinţa de presă premergătoare partidei cu dâmboviţenii, tehnicianul echipei secunde a clubului nostru a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziţie, aşteptările pe care le are de la elevii săi, dar şi despre obiectivele care i-au fost trasate de conducerea clubului.

Lotul echipei FC Argeş 2, sezonul 2021 – 2022:

Ciprian Grigore, Vlad Frumuzache, Ionuţ Oprescu, Radu Ciuciulete, Robert Ene, Bogdan Mălin, Mario Dobra, Mihai Găleşeanu, Mădălin Crivăţ, Vlad Tudor, Eduard Aguţă, Alexandru Dinoci, Daniel Drugan, Gino Oprescu, Sebastian Matei, Mihai Tobias, Alexandru Tecuceanu, Jose Cozma.

Spectatorii care doresc să asiste la meci trebuie să prezinte la intrarea în stadion adeverința de vaccinare, un test RT-PCR sau un test rapid antigen, ambele efectuate cu maximum 72 de ore înainte.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea acestor documente.