Înfrângere cu o contracandidată la play-off

FC Argeș a irosit o bună șansă de a se apropia de locurile de play-off, după ce a pierdut la limită, 0-1, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Concordia Chiajna, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga I.

Echipa noastră a început bine partida, iar în decurs de un sfert de oră și-a trecut în cont două mari ocazii de gol prin Rădescu și Tofan. Contrar cursului jocului, Chiajna a deschis scorul în minutul 17, la primul corner avut în acest meci. Torje a bătut perfect lovitura de colț, iar Ispas a trimis cu capul în plasă, de lângă Scarlatache. După revenirea de la cabine, Concordia își putea dubla avantajul pe tabelă, însă Bălan a trimis pe lângă din poziție ideală. Alb-violeții au avut șansa de a restabili egalitatea în două rânduri. Mai întâi, șutul-centrare al lui Rădescu a fost scos de sub transversală de Oncescu, iar apoi bulgarul Angelov, rămas singur cu portarul gazdelor, nu a putut înscrie. Insuccesul cu ilfovenii a fost primul eșec al antrenorului Eugen Neagoe pe banca tehnică a echipei noastre. În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a coborât pe locul 13, cu cele 15 puncte, acumulate în 12 etape, cu patru mai puțin decât CSC Dumbrăvița, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

 

Concordia Chiajna – FC Argeș 1-0(1-0)

A marcat: Ispas(min.17)

Concordia Chiajna: Oncescu – Stănică, Ispas, Gerson, Pîrvulescu(min.72 Dumbravă), Achim, Burcea(min.72 Ghimfuș), Moise (min.57 Lazăr), Torje(min.86 Hlistei), Codrea(cpt.), Bălan(min.86 Al. Pop)
Rezerve neutilizate: Ciontoș – L. Corbu, Ad. Iancu, Ad. Popa
Antrenor: Erik Lincar

FC Argeș: Bucur – Tofan, Turda(cpt.), Tudose, Scarlatache (min.46 Angelov) – Rădescu, Panait (min.72 Babin), Boboc, Bertrand(min.62 Zătreanu – min.79 Mitoi) – Buhăcianu(min.46 Dulcea) – Rusu
Rezerve neutilizate: Straton – Balaur, Grigore-Huideș, Ciuciulete
Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonașe galbene: Oncescu / Bertrand, Rădescu, Babin

Stadion: Concordia; Spectatori: 300

Arbitru: Eduard Ioniță(Tulcea) / A1: Claudiu Şchiopeţ(Braşov) / A2:Marian Carson(Constanţa) Arbitru de rezervă: Liviu Răsteanu(Mangalia)

Observator de arbitri: Bogdan Velicu(Bucureşti)

Delegat de joc: Mircea Bucur(Târgu Mureş)

 

sursa rezumat: Prima Sport

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds