Înfrângere cu un adversar modest!

# CS Baloteşti – FC Argeş 1-0(1-0).
FC Argeș nu a obținut nici măcar un punct din deplasarea de sâmbătă, de la CS Balotești, una dintre formațiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Iordan Eftimie a pierdut cu 1-0 la capătul unui meci destul de modest.
Unicul gol al partidei a fost reușit în minutul 12 de către Eugen Nica chiar la prima ocazie notabilă a gazdelor. Atacantul ilfovean a reușit să se desprindă din marcajul lui George Cotigă și a trimis cu capul în plasă. Alb-violeții au început destul de bine partida și au avut șansa de a deschide scorul însă mingea șutată de Șerban de la 25 m s-a oprit în bară. După primirea golului, argeșenii au încercat să restabilească egalitatea până la pauză însă șuturile lui Năstăsie și Ionuț Șerban nu i-au pus mari probleme lui Alexandru Iordan. Fundașul central Bogdan Vișa a avut și el o mare ocazie de a egala situația pe tabelă, însă lovitura sa de cap din câțiva metri nu a prins cadru porții. După revenirea de la cabine, băieții noștri au încercat să marcheze golul egalizator însă ocaziile de gol pe care și le-au creat au fost destul de puține. Cea mai mare a venit în minutele de prelungire ale partidei, însă Alin Popa, din interiorul careului mic, a trimis peste poartă.

Caseta tehnică:

CS Baloteşti: Iordan – Mirescu, Marciuc, Flămînzeanu, Neagu – Ion Nicolae (min. 80 Pătraşcu), Gojnea, Coman, Ioniţă (min. 76 Paraschiv)- Hurdubei (min. 68 Răuţă), Nica. Antrenor interimar: Emil Stanca.
FC Argeş: Grecu – Tofan, Cotigă, Vişa (min. 61 Cătălin Stan), Şerbănică – Panait, Raul Costin (min.63 Nilă), Şerban, Cruceru – Năstăsie (min.77 Alin Popa), Buhăescu. Antrenor: Iordan Eftimie.
Arbitri: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova), Ionuţ Babadac (Alexandria), Doru Zamfir (Slatina).
Observatori: Constantin Gheorghe (Suceava), Mircea Bucur (Tîrgu Mureş).
Cartonaşe galbene: Răuţă/Cotigă, Vişa.

Cartonaşe roşii: Răuţă min. 90

Filmul meciului:
Min. 8: Şerban trimite în bară de la 25 m, balonul ajunge la Cruceru, care din interiorul careului trage în plasa laterală.
Min. 12: 1-0 – Nica trimite cu capul în plasă din 6 m în urma unei centrări de pe stânga a lui Hurdubei.
Min. 20: Năstăsie trage de la 25 m pe lângă poartă.
Min. 25: Şutul-centrate al lui Ionuţ Şerban de la 10 m, lateral dreapta, este reţinut de Iordan.
Min. 27: Şerban trimite în braţele portarului de la 20 m.
Min. 29: Năstăsie şutează în forţă din interiorul careului, însă Iordan respinge în corner.
Min. 32: Năstăsie trage în zid din lovitură liberă de la 20 m.
Min. 38: Vişa reia cu capul pe lângă poartă din 3 m în urma unei lovituri de colţ de pe dreapta.
Min. 46: Tofan şutează de la 20 m pe lângă poartă.
Min. 52: Nica este blocat în momentul şutului de Şerbănică.
Min. 56: Buhăescu reia peste poartă din interiorul careului.
Min. 90+2: Alin Popa are şansa egalării însă trimite peste poartă din 6 m!.

Fanii le-au cerut socoteală!
FC Argeș a fost încurajată la Balotești de o galerie formată din 15-20 de persoane care au făcut deplasarea de la Pitești și București. Fanii alb-violeților i-au încurajat tot timpul pe jucători, însă la finalul partidei, supărați de rezultatul final, i-au cerut socoteala antrenorului Iordan Eftimie. Suporterii argeșeni le-au cerut explicații şi jucătorilor pentru parcursul modest din acest tur de campionat.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.