Înfrângere după un joc modest!

Viitorul Constanța – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Artean(min.48)
FC Argeș a pierdut cu 0-1 confruntarea de duminică după-amiază, de la Ovidiu, cu Viitorul Constanța, din runda cu numărul 7 a play-out-ului Ligii I și a ratat o primă șansă de a-și asigura și matematic prezența în primul eșalon și în sezonul viitor. Cu două etape înainte de finalul acestui play-out, alb-violeții rămân în luptă pentru a prinde barajul pentru Conference League.
Prima repriză a fost una destul de echilibrată, dar săracă în ocazii. Cea mai mare șansă de gol a gazdelor i-a aparținut lui Chițu care a fost blocat însă la timp de fundașul De Jonghe. Grecu și Meza Colli au încercat să-l învingă pe Cojocaru, însă șuturile acestora au fost pradă ușoară pentru portarul Viitorului. Constănțenii au deschis scorul la puțin timp după revenirea de la cabine prin Artean. Servit excelent de Chițu, fotbalistul constănțenilor a șutat puternic la colțul scurt și l-a păcălit pe Greab care aștepta o centrare. La puțin timp după marcarea golului, dobrogenii se puteau desprinde decisiv pe tabelă. Chițu a tras la poartă, însă Tofan a reușit să scoată cu ultimele eforturi de pe linia porții. Echipa noastră a încercat să restabilească egalitatea până la final, însă Viitorul a reușit să-și conseve avantajul luat în minutul 48. În urma acestui insucces, FC Argeș rămâne pe poziția a doua a play-out-ului, cu cele 31 de puncte acumulate, la trei lungimi în urma liderului Chindia, care va evolua mâine cu FC Voluntari. Cu cele trei puncte câștigate, Viitorul Constanța a ajuns la cota 26 și a părăsit primul loc de baraj care a fost preluat de Astra Giurgiu. Următorul meci al echipei noastre este programat duminică, 19 mai, de la ora 16.30, pe propriul teren cu Dinamo.
Caseta tehnică:
FC Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc (Pedroso 46′) – Ciobanu, Artean, Grameni – Chiţu, G. Ganea (Tsoumou 46′), Jo Santos (Ely Fernandes 90’+1).
Rezerve neutilizate: Căbuz, Grosu, Dănuleasa, Buta, Mălăele, Pitu. Antrenor: Cătălin Anghel.
FC Argeş: Greab – Tofan (Palici 63′), Boldor, Deslandes (Turda 74′), De Jonghe – Meza Colli, I. Şerban (Honciu 74′) – Grecu (Năstăsie 46′), Teles, C. Dumitru (Drăghici 62′) – Malele.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Leca, Mediop, Turda. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
Cartonaşe galbene: Jo Santos 27′, G. Ganea 37′, Pedroso 80′ / Deslandes 45’+1, Boldor 65′, Honciu 82′.
Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei – Iulian Dima.
Observator arbitri: Nicolae Marodin.
Observator joc: Romulus Chihaia

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds