Înfrângere fără drept de apel!

SSC Farul Constanţa-FC Argeş 3-1(1-1)
Au marcat: Moise(min.39, min.66), Jallow(min.63) / Cătălin Barbu(min.26)

FC Argeş a ratat şansa de a reveni pe podium după ce a pierdut duminică după amiază, fără drept de apel, partida din deplasare de la Constanţa, cu SSC Farul. Piteştenii au cedat cu 3-1 la capătul unui meci care a avut două reprize diametral opuse.
Prima a fost la discreţia echipei noastre, iar cea de-a doua a fost dominată de constănţeni. Piteştenii au deschis scorul cu 20 de minute înainte de finalul primului mitan prin Cătălin Barbu, însă s-au văzut egalaţi cu 6 minute înainte de pauză. Moise a profitat de o greşeală a defensivei alb-violete şi l-a învins pe Ureche cu un şut din interiorul careului. Marinarii au trecut în avantaj la aproape un sfert de oră de la reluarea întâlnirii. Jallow a profitat de lipsa de marcaj a fundaşilor argeşeni şi reluat în plasă centrarea lui Grigoraş. Gazdele s-au desprins decisiv pe tabela de marcaj cu 25 de minute înainte de ultimul fluier al centralului Bogdan Dumitrache tot în urma unei greşeli a defensivei piteştene. Turda nu s-a înţeles cu Ureche la o minge simplă către propriul portar, Moise a venit din spate, a interceptat balonul şi a trimis în poarta goală. După încasarea celui de-al trelea gol, FC Argeş a resimţit din plin şocul şi nu a mai pus în pericol poarta marinarilor. În urma acestei înfrângeri, argeşenii au ratat şansa de a urca pe locul 3 al clasamentului. Cu cele 25 de puncte acumulate în cele 13 etape, FC Argeş acoborât pe poziţia a cincea a ierarhiei fiind depăşită de Petrolul care s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Daco-Getica Bucureşti. Cu cele 3 puncte câştigate astăzi, SSC Farul Constanţa a ajuns la cota 13, urcând pe locul 15, primul deasupra liniei retrogradării.     Credit foto: Cuget Liber

Caseta tehnică:

SSC Farul: Mihai Popa – Sabangeanu, Y. Twumasi, Roumadi, R. Licu (min.75 Apostolache) – M’Baka, Tudorică, Al. Grigoraş (cpt.) – G. Păun (min.83 Dumitraşcu), Jallow, Nic. Moise (min.71 Doumbia). Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Argeş: Ureche – Tofan, Turda, Vişa – Şerbănică, Stan, Costin (cpt.), Panait (min.60 Vasile Gheorghe) – I. Şerban (min.80 Alin Popa), Năstăsie, Barbu (min.74 Oancea). Antrenor: Emil Săndoi.

Arbitri: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Vornicu Adrian (Iaşi), Zamfir Doru (Slatina).
Arbitru de rezervă: Oprea Ovidiu Petru (Ploieşti)
Observatori: Dorobanţu Marian (Buzău), Badea Petre (Tulcea).

Stadion: Farul, spectatori 1.000.

Cum s-au marcat golurile:
min.26: 0-1!  Tofan centrează în careu iar Cătălin Barbu trimite cu capul în plasă!.
min.39: 1-1! Moise interceptează în centrul careului, trece printre Şerbănică şi Vişa şi înscrie în stânga lui Ureche.
min.57: 2-1!  Jallow trimite în plasă din centrarea lui Grigoraş.
min.66: 3-1! Turda nu se înţelege cu Andrei Ureche la o minge destul de uşoară trimisă către portar, Moise interceptează balonul şi înscrie în poarta goală.