Înfrângere în prima manșă a semifinalelor Cupei României

FC Voluntari – FC Argeș 2-0(2-0) Au marcat: Rață(18), Armaș(29)
FC Argeș și-a diminuat șansele de a ajunge în finala Cupei României după ce a pierdut cu 0-2, partida de marți seară, din deplasare, cu FC Voluntari, din manșa tur a semifinalelor competiției KO. Pentru ilfoveni a fost prima victorie în cele șase confruntări directe din ultimele două sezoane. foto: Gabriela Neacsu
Meciul de pe stadionul Anghel Iordănescu s-a disputat pe o ploaie torențială, suprafața de joc devenind în partea secundă a întâlnirii o veritabilă orezărie. Argeșenii au pus presiune pe adversar încă din startul partidei, iar Latovlevici a trimis balonul în transversală dintr-o lovitură liberă din preajma careului. Replica Voluntariului a fost dată de Nemec care a ratat două mari șanse de gol în decurs de doar un minut. Rață a deschis scorul în minutul 18 după o eroare a portarului Croitoru care nu a reușit să respingă în corner. Zece minute mai târziu, mijlocașul moldovean a fost un servant perfect pentru compatriotul său Igor Armaș, care scăpat din marcaj, a majorat diferența pe tabela cu o lovitură de cap. În partea secundă a întâlnirii, Ișfan și Arias au avut șansa de a reduce din handicap, însă de fiecare dată portarul Popa a scăpat fără să primească gol. Manșa retur a semifinalelor Cupei României se va disputa în perioada 10-12 mai.
Caseta tehnică:
FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Meleke (I. Gheorghe ’81), Droppa (Tavares ’66) – Ricardinho, Raţă, Marcelo Lopes (L. Fulop ’74) – Nemec. Antrenor Liviu Ciobotariu.
FC Argeş: F. Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Raynov (Viana ’75)- Işfan(Arias ’75), I. Şerban(Ganea ’55), C. Tănase(Dumitru ’55) – Said. Antrenor: Andrei Prepeliţă.
Cartonașe galbene: Ciobotariu, Briceag, Rață / Latovlevici, Ișfan, Viana, Said
Stadion: Anghel Iordănescu; Spectatori: 1.000
Arbitru: Horațiu Feșnic / A1: Ovidiu Artene / A2: Mihai Marica
Observator joc: Felix Grigore
Observator arbitri: Augustus Constantin
sursa rezumat: Orange Sport