Înfrângere la limită

FC Argeș U15 a pierdut la mustață, 2-3, confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu Rapid Bucureşti U15, din runda cu numărul 9 din play-off-ul acestei competiții.

Pe finalul partidei, piteștenii l-u pierdut pe Robert Voiculescu, autorul a cinci goluri în meciul din runda precedentă, cu Sport Team București. Fotbalistul alb-violet a ieșit accidentat de pe teren, după ce a încercat să înscrie din „foarfecă” și a căzut pe mână. În urma acestui eșec, puștii pregătiți de antrenorii Adrian Mălușanu și Augustin Eduard ocupă locul 6, ultimul al seriei, cu o zestre de 27 de puncte, strânse în 8 etape. În ultima rundă, programată pe 13 aprilie, alb-violeții vor întâlni, în deplasare, pe FCSB, liderul seriei, formație care a acumulat 52 de puncte.

⚽Liga Elitelor U15 Play- offSeria 2 – Etapa 9

FC Argeș U15Rapid București U15 2-3(1-3)

Au marcat: David Lică(’27), Eduard Tudoran(’44) / David Ghinea(‘2), Mihai Grosu(’23, ’38)

FC Argeș U15: Gabriel Cristescu – Bogdan Hera, Mario Ștefan, Marco Mituică(’80 Andrei Niculiță), Sebastian Lungan – Claudiu Stancu(’80 Ianis Rădulescu), Eduard Tudoran, David Lică, Robert Voiculescu(’76 Denis Pițigoi)- Ștefan Savu(‘Răzvan Petre), Luca Balint(’41 Mario Turcu)
Rezerve neutilizate: Matteo Șerban, Ovidiu Barbu, Ianis Dragomir
Antrenori: Adrian Mălușanu, Augustin Eduard

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds