Înfrângere la scor

FCSB II – FC Argeș II 6-1 (3-0)
Au marcat: Bodea(min.12, 39), Ciontea(min.21), Trandafirescu(min.79), Mitrică(min.82), Coman(min.84) / G.Oprescu(min.59)

Echipa secundă a clubului nostru a suferit vineri după-amiază cea mai drastică înfrângere din acest tur de campionat. FC Argeș II a pierdut cu 1-6, în deplasarea de la București, cu FCSB II, satelitul vicecampioanei României.

Puștii lui Constantin Schumacher au fost de nerecunoscut în acest meci și au făcut greșeli ca în curtea școlii. Gazdele au profitat de aceste erori din defensiva piteșteană și au marcat de trei ori în primul mitan. După revenirea de la cabine, alb-violeții au redus din handicap prin Gino Oprescu, însă golul acestuia nu avea să fie decât un simplu foc de paie. Bucureștenii au mai punctat de încă trei ori în doar patru minute iar scorul a luat proporții. În urma acestui rezultat, FC Argeș a încheiat turul de campionat pe locul 10, ultimul al seriei a IV-a a Ligii a III-a, cu cele 4 puncte, adunate în 9 etape. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, cu Flacăra Moreni.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Bucur – Stoian, I.Oprescu(min.46 Butoiu), Telcean, Dobra(min.28 G.Oprescu) – R.Ene(min. 54 Drugan), Dinoci – Curescu(min.60 Mălin), Vlad Tudor, Mitoi – Coman(min.28 Miu). Antrenor: Constantin Schumacher.
Rezerve neutilizate: Frumuzache, Ciuciulete, Crivăț, Tecuceanu.