Înfrângere pe terenul campioanei României

CFR Cluj – FC Argeș 1-0(0-0)
A marcat: Debeljuh(min.72)
FC Argeș a încheiat anul cu o înfrângere. Echipa noastră a pierdut cu 0-1, confruntarea de duminică, din deplasare, cu CFR Cluj, campioana României, și a ajuns la trei eșecuri în ultimele patru partide. 📷 foto: Dan Tăuțan
Chiar dacă au pierdut, piteștenii au dat o replică destul de bună pe terenul campioanei, diferența de pe tabelă fiind făcută de o greșeală copilărească a defensivei noastre. Ardelenii au început în forță partida și au irosit două șanse de a deschide scorul prin Costache și Boateng. Replica alb-violeților a fost dată de Șerban și Viana, care i-au testat reflexele Hindrich cu șuturi din interiorul careului. Greab s-a remarcat pe finalul primei reprize la șutul lui Costache, reținut în doi timpi. După pauză, CFR a turat motoarele, însă portarul echipei noastre a reușit să-l blocheze pe Debeljuh. Meza Colli a fost foarte aproape de a deschide scorul, însă șutul său a trecut milimetric pe lângă stâlpul porții lui Hindrich care nu a avut reacție. Ardelenii au deschis scorul în minutul 72 în urma unui atac care nu anunța mare lucru. Omrani a trimis o pasă în careul piteștean, Joao Miguel a luftat incredibil, Debeljuh a interceptat și a trimis în plasă!. În urma acestui eșec, FC Argeș termină anul pe locul 8 al ierarhiei, cu 28 de puncte, cu patru mai puțin decât Rapid București, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Următorul meci al echipei noastre este programat pe 21 ianuarie 2022, pe propriul teren, cu Dinamo București.
Caseta tehnică:
CFR Cluj: Hindrich – Susici, Bouhenna, Cestor, Fl. Ştefan (Camora 68′) – Deac, Boateng, Păun (Burcă 87′) – Costache (Chipciu 68′), Debeljuh (Bordeianu 78′), Omrani (Alibec 87′).
Rezerve neutilizate: Bălgrădean, Manea, Petrila, Gîdea. Antrenor Dan Petrescu.
FC Argeş: Greab – Viana, Joao Miguel, Boldor, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Tofan (Dumitraşcu 81′), Şerban (Said 75′), Işfan (C. Dumitru 75′) – Arias (Fatai 81′).
Rezerve neutilizate: D. Croitoru, Telcean, Mușat, Honciu, Palic. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.
Cartonaşe galbene: Cestor 49′ / Tofan 40′, Latovlevici 58′.
Arbitru: Viorel Flueran / A1: Radu Ghinguleac /A2: Stelian Slabu
Observatori: Ioan Bogdan și Adrian Comănescu

sursa rezumat video: Telekom Sport