Înfrângere fără drept de apel

FCSB – FC Argeş 3-0(2-0)
A marcat: Denis Man (min.14, 23, 72)

FC Argeş a rămas fără victorie şi după etapa a patra a Casa Liga I. Piteştenii au pierdut cu 3-0 confruntarea de duminică seară, de la Giurgiu, cu FCSB. Bucureştenii au aliniat un 11-ce cu multe improvizaţii din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 care au lovit echipa finanţată de Gigi Becali. Cele trei goluri ale întâlnirii au purtat semnătura lui Denis Man care în această partidă, fiind letal în momentele decisive.        Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Gazdele au deschis scorul după doar 13 minute prin Denis Man care a finalizat cu un şut în forţă, pe sub portarul Flavius Crotoru. FCSB şi-a dublat avantajul pe tabelă după alte zece minute prin acelaşi Denis Man care a profitat de pasa greşită a lui Honciu şi a finalizat acţiunea cu un lob elegant peste gooal-keperul piteştean. Replica alb-violeţilor a venit prin Andrei Tofan care l-a pus la grea încercare pe Cătălin Straton care a respins balonul, însă Mediop venit din spate, a tras peste poartă!. FC Argeş a avut şansa să reducă din diferenţă până la pauză, însă Straton şi-a demonstrat calităţile de mare portar după ce a respins de lângă bară lovitura liberă executată de Georgian Honciu. La puţin timp după revenirea de la cabine, bucureştenii mai puteau marca încă o dată prin Octavian Popescu care a tras însă în plasa laterală. Piteştenii şi-au mai trecut în cont încă o ocazie de gol prin Malele, care după ce a trecut de fundaşul Ştefan Cană, nu a prins cadrul porţii. Denis Man a realizat hat-trick-ul cu aproape 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar şi a stabilit scorul final al acestei partide. Cu cele trei puncte câştigate în acest meci, FCSB a urcat pe locul 3, cu 9 puuncte, cu trei mai puţin decât liderul Universitatea Craiova. În urma acestui eşec, FC Argeş a rămas cu 1 punct şi a coborât pe locul 15 al ierarhiei. Următorul meci al echipei noastre este programat vineri, de la ora 21, când FC Argeş va întâlni pe Piteşti, pe Universitatea Craiova.

Caseta tehnică:

FCSB: Straton – Creţu (min.82 Pantea), Ştefan Cană, Briceag, Panţîru – Moruţan, Perianu (min.46 Simion), Robert Ion (min.50 Popescu) – Man (min.81 Ardelean), Petre, (min.46 Horşia), Buziuc.
Rezerve neutilizate: Mihai Udrea, Bogdan Trif. Antrenor: Mihai Pintili.

FC Argeş: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Şerbănică – Meza Colli, Prepeliţă (min.46 Marakis), Honciu (min.46 Malele) – R. Grecu (min.46 Barbu), Mediop (min.72 Blejdea), Mirică (min.2 Năstăsie).

Rezerve neutilizate: Greab, Matei, Deslandes, Şerban. Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Panţîru 3/ Turda 75
Arbitri: George Găman – Florin Păunescu, Marius Marchidanu – Ionuţ Coza
Observatori: Paul Mincu (LPF), Alexandru Deaconu (CCA)

Cum s-au marcat golurile:
min.13: 1-0! Moruţan combină cu Denis Man care îl învinge pe Crotoru cu un şut de la 20 m, la colţul scurt.
min.22: 2-0! Honciu încearcă să trimită înapoi, dar pasează la adversar, până la Dennis Man, care se lansează într-un sprint spre poartă şi îl învinge pe portarul piteştean cu o scăriţă.
min.72: 3-0! Popescu îi pasează lui Buziuc, care îi aşează mingea lui Man, iar acesta reuşeşte hat-trick-ul.

 

https://youtu.be/rSfh5KVrb3A