Înfrângere surprinzătoare la Timișoara!

ACS Politehnica Timişoara – FC Argeş 1-0(0-0).
A marcat: Codrea(min.75)

FC Argeș a pierdut cu 1-0 confruntarea de miercuri seară din deplasare cu ACS Politehnica Timișoara, echipă deja retrogradată în eșalonul trei al fotbalului românesc. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Codrea cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar după o minge pierdută de Raul Costin în afara careului.
Disputa dintre bănățeni și argeșeni a fost dominată în mare parte a timpului de joc de către echipa noastră, însă jucătorii lui Augustin Eduard nu au fost inspirați în fața porții, ratând din poziții ideale. Cea mai mare ocazie de gol a primului mitan i-a aparținut lui Panait, care din interiorul careului, a trimis în bara laterală. Tot în primele 45 de minute, ocazii mari de gol au mai avut Buleică și Buhăescu, însă de fiecare dată portarul gazdelor a fost la post. În debutul părții secunde, Alin Popa a avut o mare oportunitate de a deschide scorul, însă a alunecat în momentul șutului. Portarul Moldovan i-a salbat pe bănățeni de la primirea unui gol la șutul lui Panait pe care a reușit să-l devieze în bară. Și cum în fotbal ocaziile mari se răzbună, ACS Poli a dat lovitura cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar. Raul Costin a pierdut o minge în afara careului, Codrea a interceptat balonul și a trimis în vinclul porții apărate de Nicușor Grecu. Până la finalul partidei, echipa noastră a alergat după alergare fără a reuși acest lucru însă. Sursa foto: Leczki Jozsi

Caseta tehnică:
ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt.), Ant. Manolache, Buzan (Ghidurea 86′) – D. Codrea, L. Oprea, Chemin (Ad. Chiriac 79′) – Golda (Stere 90+3′), Sidorenco, Bădăuţă.
Rezerve neutilizate: M. Contra – Daminescu, Românu, Iovanovici
Antrenor: Valeriu Răchită

FC Argeş: N. Grecu – Buleică, Turda, Hreniuc, Şerbănică – Andr. Panait, R. Costin (Nilă 76′) – Buhăescu, I. Năstăsie, Ed. Florescu (D. Oancea 60′) – Alin Popa (I. Şerban 60′).
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Enceanu, Ct. Stan, I. Păun
Antrenor: Augustin Eduard

Stadion: Electrica (Timişoara – Timiş); În tur: 0-5; Spectatori 100
Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) şi Marius Bălan (Dej).

Cum s-a marcat golul:

min.75: 1-0! Raul Costin pierde o minge în preajma careului, Codrea interceptează balonul și trage cu latul în vinclu!.