Învinși de liderul seriei

Progresul Spartac București- FC Argeș II 3-0(1-0)
Au marcat: Ditu(41), Petcu(53), Tudorache(79)
FC Argeș II nu se regăsește nici în debutul returului Ligii a III-a. Echipa secundă a clubului nostru a pierdut cu 0-3, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Progresul Spartac București, liderul seriei a IV-a.
Puștii pregătiți de Constantin Schumacher au făcut o primă repriză destul de bună, însă au încasat un gol cu câteva minute înainte de pauză. Dițu a deschis scorul în minutul 41 cu un șut din interiorul careului care s-a dus direct în vinclu. La puțin timp după revenirea de la cabine, bucureștenii și-au dublat avantajul pe tabelă prin Petcu care l-a executat pe portarul Frumuzache cu un șut de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit de Tudorache pe finalul partidei. În urma acestui rezultat, FC Argeș II a rămas pe locul 10, cu cele 4 puncte, acumulate în 12 runde, în timp ce Progresul Spartac și-a consolidat poziția de lider al seriei, cu cele 34 de puncte, cu șase mai mult decât CS Tunari, ocupanta locului secund. În runda cu numărul 13 a acestei serii, FC Argeș II va primi replica celor de la Real Bradu, derby-ul local fiind programat sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 14.00, la baza sportivă Albota.
Caseta tehnică:
FC Argeș II: Frumuzache – Mălin, I. Oprescu, Aguță, Curescu – Găleșeanu(min.57 Duminică), Moisie(min74 Drugan), Butoiu(min.71 Vlad Tudor), Mitoi(min.57 Dinoci) – G.Oprescu, Coman.
Rezerve neutilizate: Grigore, Dobra, Ene, Ciuciulete, Tecuceanu. Antrenor: Constantin Schumacher.