Învinși de satelitul giuleștenilor

FC Argeș II – Rapid II 0-2(0-1) A marcat: Despa(min.20, 57)

FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere. Echipa secundă a clubului nostru a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu Rapid II. În urma acestui rezultat, puștii lui Constantin Schumacher vor ierna pe ultimul loc al seriei a IV-a al Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15 etape.

Bucureștenii au deschis scorul după 20 de minute prin Despa care l-a învins pe Bucur cu un șut din interiorul careului. Piteștenii au avut șansa de a restabili egalitatea până la pauză, însă portarul oaspeților a scos din vinclu o lovitură liberă din preajma careului de 16 m executată bine de Gino Oprescu. Giuleștenii puteau intra la cabine cu un avantaj de două goluri, însă Bucur a reușit să apere penalty-ul executat de Dumitrescu. După revenirea de la vestiare, Despa a realizat dubla în urma unei centrări în careu a lui Ghinea. Cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, FC Argeș II a irosit o șansă mare de a reintra în joc. Gino Oprescu a pătruns în careul oaspeților, dar a trimis pe lângă poartă din 6 m!. Satelitul giuleștenilor putea câștiga la scor de neprezentare partida de la Albota, însă bara s-a opus la șutul lui Ghinea. Liga 3 se va relua în luna martie a anului viitor, FC Argeș II urmând să întâlnească în deplasare, pe Academica Clinceni II, în runda cu numărul 16 a seriei a IV-a.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Bucur – Bogdan(cpt), .I. Oprescu, Aguță, Dinoci(min.64 Tecuceanu) – Găleșeanu(min.43 Vlad Tudor), Moisie, Butoiu(min.64 Bălașa), Duminică(min.72 Drugan) – G. Oprescu, Coman.
Rezerve neutilizate: Frumuzache, Crivăț, Stoian, Ciuciulete, Tobias. Antrenor: Constantin Schumacher.

Rapid II: Mărgărit – Dragomir, Catrici, Ignat, Goicea – Stănici, Gheorghe(cpt) (min.60 Al.Iordache), Ghinea, Dumitrescu(min.60 Țulea) – Despa(min.83 Ad.Nițu), Al.Ioniță(min.74 Antonio Ioniță).
Rezerve neutilizate: Ungureanu, Avanu, C.Lobonț, Finică. Antrenor: Vali Negru.

Cartonașe galbene: G. Oprescu, V.Tudor / Dragomir, Stănici, Țulea
Arbitru: Paul Manu(Pucheni) / A1: Biro Kopriva(Carei), A2: Zoltan Tamași(Harghita)
Observatori: Ion Negoescu(Târgovişte), Vasile Blagoe (Bucureşti).