Învinși în ultimul minut

FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-2(1-1)
Au marcat: Morar(min.8 autogol) / Trif(min.45+1), Șteau(min.90+4)
FC Argeș a irosit o bună șansă de a urca pentru prima dată în acest sezon în zona locurilor de play-off după ce a pierdut cu 1-2, confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaș, echipă care se zbate să evite retrogradarea. foto: Gabriela Neacșu
Duelul de pe stadionul Nicolae Dobrin a început bine pentru alb-violeți care au deschis scorul după ce Morar a deviat cu capul în propria poartă o lovitură liberă bătută în forță de Ionuț Șerban. Raynov și Fatai au avut șansa de a mări avantajul argeșenilor pe tabela de marcaj, însă nu au fost inspirați la finalizare. Ardelenii au restabilit egalitatea în ultimele secunde ale primei reprize prin Răzvan Trif care a profitat de o eroare colectivă a defensivei piteștene. După pauză, FC Argeș putea da lovitura prin Arias, însă șutul acestuia a fost respins cu greu de Vâlceanu. Centralul Florin Andrei a refuzat echipei noastre o lovitură de la 11 m clară ca lumina zilei la un fault în careu al lui Matricardi asupra lui Șerban. Oaspeții puteau trece în avantaj pe tabelă prin Lixandru care l-a pus la grea încercare pe Greab cu un șut de la 20 m, respins în lateral de portarul echipei noastre. Mediașul a plecat cu toate punctele de la Pitești în ultimele secunde ale minutelor de prelungire după o greșeală colectivă a defensivei argeșene. Morar a trimis o pasă pe culuar printre trei adversari, Greab nu a reușit să-l blocheze pe Șteau, care a trimis în plasă din câțiva metri!. În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, cu două mai puțin decât FC Botoșani, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat vineri, de la ora 20.30, în deplasare, cu Rapid București.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban(min.80 Said), Dumitraşcu(min.69 Viana) – Fatai(min.46 Arias)
Rezerve neutilizate: Croitoru, Moisie, Boldor, Teles, Honciu, Palic. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – De Moura(min.82 Șteau), Matricardi, Filip, Dobrescu – Lixandru, Deaconu(min.62 Chamed), Alceus(min.79 Francisco Junior), Trif(min.62 Izata) – Irobiso(min.62 R.Romeo), Morar.
Rezerve neutilizate: Buzbuchi, Velisar, Horj. Antrenor: Ilie Poenaru
Stadion: Nicolae Dobrin Spectatori 600
Cartonașe galbene: Irobiso, Izata
Arbitru: Andrei Florin (Târgu Mureş) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe).
Observator joc: Dan Potocianu
Observator arbitri: Ioan Onicaș

sursa rezumat video: Look Sport

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds