Învinși la ultima fază a meciului!

FC Argeș a început cu stângul partea secundă a sezonului, iar șansele de a mai spera la un loc de play-off au devenit aproape nule. Formația pregătită de Eugen Neagoe a pierdut, la limită, 1-2, confruntarea de luni, din deplasare, cu FC Csikszereda, din runda cu numărul 16, prima din 2024.

Harghitenii au deschis scorul în minutul 18 prin Janos Nagy, fundașul gazdelor învingându-l pe Straton cu un șut în vinclu de la aproximativ 20 m. La doar câteva minute după pauză, piteștenii au cerut penalty la un fault în careu asupra lui Angelov, însă centralul Băban nu a dat nimic. Echipa noastră a restabilit egalitatea în minutul 54 prin Petrescu, care l-a învins pe Gyenge cu un șut năprasnic din interiorul careului. Echipa noastră putea trece în avantaj pe tabelă în câteva rânduri, însă Buhăcianu, Orozco și Angelov nu l-au putut învinge pe portarul gazdelor din poziții ideale. În minutele de prelungire ale partidei, harghitenii au fost foarte aproape de a marca, însă Straton a scos miraculos lovitura liberă executată de Janos Nagy. Ciucanii au dat lovitura în minutul 90+5, chiar la ultima fază a meciului, Akos Nistor trimițând în plasă din câțiva metri, după ce Straton reușise să respingă lovitura de cap a lui Jelena. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 16, cu 18 puncte, cu 7 mai puțin decât Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

 

FC Csikzereda – FC Argeș 2-1(1-0)
Au marcat: Janos Nagy(′18), Akos Nistor(′90+5) / Petrișor Petrescu(′54)

 

FC Csikszereda: Gyenge – Nagy, Kelemen (cpt.), Csuros, Andrezly – Vereș – Bakoș (A. Nistor 82′), Jebari (Anderson 66′), Babati – Makrai (Jelena 66′), Ronai (Balogh 82′)
Rezerve neutilizate: Karacsony – Apro, Gergely, Szondi, Pinter
Antrenor: Robert Ilyeș

 

FC Argeș: Straton – Tofan (cpt.), Ciuciulete, Tudose, Orozco – Nortey, Șerban (Angelov 26′) – Rădescu, Petrescu, Dulcea (Pîrvu 46′) – Buhăcianu
Rezerve neutilizate: Micle – Balaur, Haită, Oprescu, Stoica, Mircea, Dinoci
Antrenor: Eugen Neagoe

 

Cartonașe galbene: Tofan, Petrescu, Ciuciulete, Orozco

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc)

Arbitru: Vlad Băban (Iaşi) / A1:Doru Zamfir (Slatina) /A2: Andrei Diaconu (Iaşi). Arbitru de rezervă: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj-Napoca)

Observator arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca)

Delegat joc: Mircea Bucur (Târgu Mureş)

 

sursa rezumat video: Prima Sport