Ionuț Badea pune tunurile pe centralul Mladinovici: ”Meciul nu ar fi trebuit decis de asemenea manieră”

FC Argeş a pierdut, la limită, cu 1-0, confruntarea de sâmbătă, din deplasarea de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Isvant Fulop, din lovitură de la 11 metri, în minutul 57.
La flash interviul de după meci, antrenorul echipei noastre s-a arătat foarte dezamăgit de maniera centralului Horia Mladinovici: „E dezamăgitor să vezi cum se termină acest joc, cu un penalty aproape inventat. Un asemenea meci, la modul cum luptăm şi cum s-a derulat partida, nu ar fi trebuit să fie decis cu asemenea manieră. Dacă mă uit la toate atacurile, la toate duelurile 1 contra 1, noroc că avem echipamentul bun, că altfel Malele ar fi trebuit să fie sfâşiat. Sunt situaţii pe care arbitrii le-au decis într-o singură direcţie”, a spus Ionuţ Badea.

”Toți jucătorii pe care i-am schimbat sunt foarte tineri”

Tehnicianul nu l-a uitat pe Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret a României care a declarat că este „penibil şi ridicol” ce face antrenorul piteştenilor, care în minutul 1 scoate un jucător eligibil regulii „U21” şi introduce un jucător cu mai multă experienţă: „E simplu. Toţi jucătorii pe care i-am schimbat sunt tineri şi foarte tineri. Azi am avut din 2003. Adi e amicul meu, dar greşeşte şi când foloseşte termenii. A spus penibil şi ridicol. În cel mai bun caz sau cel mai rău caz se putea spune că e inuman, că e umilitor, că e degradant, dar doar dacă este un bun plac al cuiva, ceea ce nu e cazul la noi. Noi avem jucători tineri şi foarte tineri, care nu sunt pe radarul selecţionerului naţionalei sub 21 de ani şi eu personal m-aş cam feri, pentru că e un cerc destul de restrâns şi singurul lucru care rămâne e respectul pe care-l acorzi colegului tău. Până la urmă, singurul lucru constant din viaţa unui antrenor e că poate fi dat afară. La fel şi el, se poate întâmpla cu el acelaşi lucru. Nu are nimeni nimic cu aceşti jucători tineri, dimpotrivă, discutăm cu ei, înţeleg care e situaţia, se construiesc şi îşi aşteaptă rândul lor, dar nu în momentul acesta”, a mai declarat Ionuţ Badea.