Ionuț Badea: ”Să fim vulturi în ultimul meci și să zburăm spre Liga I!”

Ionuț Badea, antrenorul lui FC Argeș, este conștient de importanța meciului de duminică cu UTA Arad. Tehnicianul grupării din Trivale vrea ca jucătorii săi să fie vulturi în ultimul meci din acest play-off și să își ia zborul spre Liga 1.

Printr-o scrisoare deschisă, publicată pe pagina sa de socializare, Badea le cere jucătorilor săi să lupte până la sacrificiul pentru a îndeplini visul piteștenilor de a avea din nou echipă în prima ligă:
”Când am spus că acest play-off e o ruletă rusească nu îmi imaginam nici eu că se va ajunge chiar aici. Încă un meci de infarct, câștigat greu pe final și mergem în “prelungirile” pentru promovare!. Vreau să o spun încă de pe acum: sunt mândru de ce au realizat acești băieți indiferent de rezultatul ultimului meci!. Traversăm cu toții o perioadă unică, foarte grea, în care grija principală trebuie să ne fie sănătatea. Fotbaliștii sunt mai întâi oameni. Băieții noștri au reușit totuși să se concentreze și la fotbal, să facă mici minuni, cu antrenamente prea puține la dispoziție, cu o condiție fizică evident afectată de lunga pauză forțată urmată de o densitate mare de meciuri foarte intense. Așa am ajuns totuși aici!. Suntem la 90 de minute de a readuce Piteștiul acolo unde îi este locul, de a repune FC Argeș pe scena principală a fotbalului!. Cu gândul la Dobrin, să fim vulturi în ultimul meci și să zburăm spre Liga 1!. Vă mulțumim de pe acum pentru toate gândurile bune pe care știm că le vom primi până la ultimul fluier al sezonului!”, a scris Ionuț Badea pe pagina sa de Facebook.