Ionuţ Năstăsie şi Cephas Malele, în echipa etapei a 30-a din Casa Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi echipa ideală a etapei cu numărul 30 din Casa Liga 1. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc și doi fotbaliști de la FC Argeş. Este vorba de mijlocaşul Ionuţ Năstăsie şi atacantul Cephas Malele.

Echipa etapei a 30-a din Casa Liga 1:

PORTAR

Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 38 de ani) – A avut patru intervenţii decisive prin care a ţinut plasa porţii medieşenilor neatinsă şi a contribuit la un succes foarte important, care a urcat-o pe Gaz Metan până pe locul 11.

FUNDAŞI

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) – Un nou meci perfect făcut de puternicul fundaş al clujenilor, care a fost ca un zid în faţa atacurilor craiovene.

Florin Gardoş (Academica / 32 de ani) – Experimentatul fundaş al ilfovenilor a fost la înâlţime în defensivă, iar urcările sale în atac au pus multe probleme adversarilor.

Ionuţ Larie (Gaz Metan / 34 de ani) – Pe lângă prestaţia din centrul apărării, a marcat şi un gol, primul din contul său în acest sezon.

MIJLOCAŞI

Stefan Askovski (FC Botoşani / 29 de ani) – A înscris un gol foarte frumos, care le-a asigurat moldovenilor a doua prezenţă consecutivă în faza superioară a competiţiei.

Thibault Moulin (Academica / 31 de ani) – Pe lângă golul marcat direct din corner, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, participând la majoritatea acţiunilor iniţiate de Academica.

Ionuţ Năstăsie (FC Argeş / 29 de ani) – Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de antrenorii piteştenilor. A scos penalty, a marcat şi a pasat decisiv pentru ultimul gol reuşit de argeşeni.

Doru Popadiuc (Poli Iaşi / 26 de ani) – A înscris golul care le-a adus ieşenilor al treilea succes cu Nicolo Napoli pe bancă în cinci jocuri. A fost a 10-a reuşită a acestuia în Liga 1.

ATACANŢI

Raul Rusescu (Academica / 32 de ani) – A arătat şi în acest meci că este redutabil împotrivas roş-albilor, împotriva cărora a marcat pentru a șaptea oară în carieră pe prima scenă.

Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) – Formidabil! A înscris de două ori şi a ajuns la 14 goluri marcate în sezonul de debut pe prima scenă.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – A bifat al 16-lea meci în ediţia curentă cu gol marcat, ajungând la 19 reuşite. Este principala armă a roş-albaştrilor în lupta pentru titlu.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Academica / 44 de ani) – A gestionat perfect ultimul meci din sezonul regular. Ilfovenii s-au impus pe arena din „Ştefan cel Mare” cu 3-1, după un joc foarte bine pregătit tactic.