Ionuț Șerban, în echipa etapei a 20-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 20-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și mijlocașul Ionuț Șerban, căpitanul echipei noastre.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 20-a:

PORTAR

Otto Hindrich (CFR Cluj / 19 ani) – Tânărul portar al clujenilor a avut cinci şuturi respinse. Devine tot mai bun cu fiecare meci disputat.

FUNDAŞI

Marko Vukčević (UTA / 28 de ani) – Urcările fundaşului muntenegrean în atac au pus mari probleme adversarilor.

Dominik Kovačić (FC U Craiova 1948 / 27 de ani) – A scos penalty-ul din care oltenii au deschis scorul şi în urma căruia adversarii au rămas în inferioritate numerică.

Yuri Matias (Gaz Metan / 26 de ani) – Deşi medieşenii au pierdut, el a fost cel mai bun jucător din rândul elevilor lui Ilie Poenaru.

Sorin Bușu (FC U Craiova 1948 / 32 de ani) – A contribuit cu o pasă de gol la cel mai clar succes din ediţia curentă al celor de la FC U Craiova 1948.

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) – A înscris pentru a patra oară în acest sezon, fiind iar decisiv pentru moldoveni.

Ionuț A. Șerban (FC Argeş / 29 de ani) – A înscris cel mai rapid gol din ediţia curentă, reuşita sa fiind izbutită după doar 103 secunde.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – Continuă forma fantastică din 2021, an calendaristic în care a marcat de 24 de ori în Liga 1.

ATACANŢI

Mihai Roman (FC Botoşani / 37 de ani) – Veteranul botoşănenilor a marcat pentru a cincea oară în carieră în poarta medieşenilor, gruparea sibiană find victima lui preferată din Liga 1.

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) – A întors soarta meciului cu Dinamo în prelungiri, când a scos un penalty (90+2) şi a marcat golul victoriei (90+5).

Ianis Stoica (FCSB / 19 ani) – A fost eroul „roş-albaştrilor” din derby. A scos un penalty, apoi a marcat golul care a închis tabela.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 53 de ani) – Continuă să scrie istorie pe banca ardelenilor. A ajuns la opt victorii la rând, record pe prima scenă pe durata unui sezon pentru CFR Cluj.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds