Ișfan, pasă de gol în amicalul cu Spania

Cu Alexandru Ișfan în teren, în ultimele 30 de minute, reprezentativa U21 a României a pierdut cu 1-4, amicalul cu selecționata similară a Spaniei.   foto: frf.ro

Ibericii au rezolvat meciul de pe Cluj Arena după doar 20 de minute prin ”dubla” lui Abel Ruiz, căpitanul „Furiei Roja”, jucător care evoluează la Sporting Braga. Cu zece minute înainte de final, Spania a mai punctat încă o dată prin Rodrigo Riquelme, fotbalist împrumutat de Atletico Madrid la Girona. România a redus diferență cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar prin David Miculescu, servit excelent de Ișfan. Rodrigo Riquelme a realizat ”dubla” în minutul 90 și a stabilit scorul final. Partida cu Spania a fost meciul de debut pentru selecționerul Emil Săndoi care are misiunea de a forma o echipă competitivă pentru Campionatul European de anul viitor la care România este calificată direct din postura de țară gazdă. Următorul amical al tricolorilor este programat marți, 27 septembrie, de la ora 18.00, tot pe Cluj Arena, adversar urmând a fi reprezentativa Țărilor de Jos.

ROMÂNIA U21 – SPANIA U21 1-4(0-2)

Au marcat: Miculescu(86) / A.Ruiz (8, 18), R. Riquelme (80, 90) Miculescu (85)

ROMÂNIA U21: Popa – Dumitrescu, Drăgușin, Racovițan, Țicu – Screciu (Cpt.), Lixandru (min.60 Grameni) – Sefer (min.60 Miculescu), Munteanu (min.60 Ișfan), Petrila (min.69 Popescu) – Markovic (min.35 Birligea)
Selecționer: Emil Săndoi
Rezerve neutilizate: Hindrich, Gyenge, Ispas, Coubis, Dican, Corbu, Pop, Isac, Pitu

SPANIA U21: Tenas – Martinez (min.84 Ricard Sanchez), Garcia (min.61 M. Fuentes), Dozagarat (min.84 Mondragon), Balde – Turrientes (min.84 A. Gonzalez), N. Gonzalez (min.61 Amando) – Gomez (min.71 Novoa), Rodrigo Sanchez, Ruiz (Cpt.) (min.71 Perez)
Selecționer: Luis de la Fuente
Rezerve neutilizate: Munoz, L. Riquelme, J. Gonzalez, Baena