Ișfan, titular în remiza cu Țările de Jos

Reprezentativa României U21 a remizat luni seară, scor 0-0, într-un meci amical disputat la Cluj împotriva Țărilor de Jos.

După ce în urmă cu câteva zile pierduseră cu 1-4 în fața Spaniei, tricolorii au făcut un joc solid contra batavilor. Selecționerul Emil Săndoi l-a trimis în teren pe Alexandru Ișfan încă din primul minut, mijlocașul alb-violet fiind înlocuit după 80 de minute cu Jovan Markovic. Olandezii puteau deschide scorul încă din minutul 3Joshua a trimis cu capul, dar Radu Drăgușin a respins de pe linia porții. Replica tricolorilor a fost dată de Screciu care a tras pe lângă poartă din poziție ideală. România putea da lovitura pe finalul partidei, în urma unei acțiuni a lui Octavian Popescu, finalizată de Markovic cu un șut în portar. A fost al doilea meci pentru selecționerul Emil Săndoi de la revenirea pe banca tehnică a reprezentativei U21 a României.

ROMÂNIA – ȚĂRILE DE JOS 0-0

ROMÂNIA: Hindrich – Coubis, Racovițan, Drăgușin – Corbu, Screciu (min.79 Dican) (Cpt.), Pop, Țicu – Miculescu (min.63 Popescu), Munteanu (min.46 Birligea), Ișfan (min.79. Markovic)
Selecționer: Emil Săndoi
Rezerve neutilizate: Popa, Gyenge, Ispas, Petrila, Grameni, Lixandru, Sefer, Dumitrescu, Isac, Pitu

ȚĂRILE DE JOS: Kjell – Jeremie (min.46 Denson), Lutsharel, Micky, Mitchel (min.46 Bjorn) – Sepp, Quinten (Cpt.) – Elayis (min.70 Sven), Jurgen (min.54 Ian), Xavi – Joshua (min.46 Thijs)
Selecționer: Erwin van de Looi
Rezerve neutilizate: Bart, Fabian, Mees, Daniel