Juniorii de la FC Argeş au urcat pe primul loc!

Cele două echipe de juniori ale clubului FC Argeş continuă parcursul bun din această ediţie de campionat. Juniorii Under 17 şi Under 19 au obţinut un egal şi o victorie în derbiurile de duminică cu CS Mioveni. Partidele care au avut loc pe terenurile Complexului Sportiv Nicolae Dobrin au contat pentru etapa cu numărul 2 a Campionatului Naţional de Juniori Republicani A şi B.
Formaţia Under 17 a clubului nostru care este pregătită de antrenorii Georgian Şerban şi Petre Calotă a terminat la egalitate, 0-0, disputa cu echipa antrenată de Robert Enache. Piteştenii au controlat jocul în marea majoritate a timpului, şi-au creat multe ocazii de gol, însă lipsa de inspiraţie în faţa porţii a făcut ca partida să se termine cu un scor alb. În urma acestui rezultat, FC Argeş Under 17 ocupă locul 3 în seria a 5-a a Campionatului Naţional cu 4 puncte, cu două mai puţin decât ACS Viitorul Argeş şi LPS Viitorul Piteşti, ambele cu câte 6 puncte. Următorul meci al echipei noastre va avea loc sâmbătă, de la ora 14, în deplasare la CS Hidro Vâlcea, formaţie care a stat în această rundă.
#Fiul lui Jean Barbu, magistral!
FC Argeş Under 19 s-a impus cu 3-2 în derbiul cu CS Mioveni. Oaspeţii, care sunt pregătiţi de antrenorul Marin Radu au avut un început foarte bun de meci, iar după primele 15 minute conduceau cu 2-0. Galben-verzii au avut şi o lovitură de la 11 m prin care se puteau desprinde decisiv pe tabelă însă penaltiul a fost ratat. Alb-violeţii au reuşit să egaleze până la pauză prin golurile marcate de Cătălin Barbu şi Alexandru Păun. Fiul lui Jean Barbu a redus din diferenţă cu un şut de la 16 m iar Păun l-a învins pe gooal-keperul oaspeţilor cu un şut din afara careului. Cătălin Barbu a reuşit dubla în minutul 85 şi a adus victoria în contul echipei noastre. Fiul lui Jean Barbu l-a învins pe portarul Mioveniului cu un lob de la 20 de metri la care acesta nu a avut nici o reacţie. În urma acestui rezultat, FC Argeş Under 19 ocupă locul 1 în seria a 5 -a cu 4 puncte, în timp ce Mioveniul se situează pe locul 2 cu 3 puncte. Următorul meci al grupării din Trivale va avea loc sâmbătă, de la ora 12, în deplasarea de la CS Hidro Vâlcea.

FC Argeş Under 17: Eduard Sanda – Cristian Popescu, Andrei Neaţă, Mario Ivănescu, David Vochin – George Dinuţă, Cătălin Roşca, Mihai Durdui, Răzvan Voicu – Ştefan Dragoman, Ionuţ Loloţ. Pe parcurs au mai intrat Remus Sterie, Yediyildiz Bahadîr şi Costin Florea. Antrenori: Georgian Şerban şi Petre Calotă.

FC Argeş Under 19: Radu Tobă – Roberto Stancu, Paul Ciucă, Andrei Niţu, Nicuşor Cioacă – Alexandru Dan, Alexandru Borţosu, Adrian Udrea, Tiberiu Stan – Alexandru Păun, Cătălin Barbu. Pe parcurs au mai evoluat Cătălin Stana, Cristian Diaconu, Robert Dumitru şi Cristian Stănculescu. Antrenori: Augustin Eduard şi Paul Ciobanu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.