Juniorii lui Bogdan Vișan, locul 2 la Balkan Cup Brașov!

Brașovul a găzduit acum câteva zile o nouă ediție a Balkan Cup, întrecere rezervată categoriilor de vârstă Under 8 – Under 12.

La categoria fotbaliștilor născuți în 2011, au luat startul 32 de formații, cele mai bune din țară. Clubul din Trivalea fost reprezentat la categoria Under 12 de două echipe pregătite de antrenorul Bogdan Vișan. Juniorii piteșteni au avut de înfruntat adversari precum FCSB, Academia Hagi, CSU Craiova, FCU Craiova și Farul Constanța. FC Argeș Alb a terminat competiția pe locul 2, fiind învinsă în finală, 0-1, de Atletico Arad. Acesta a fost singurul gol încasat de piteșteni la competiția desfășurată pe teren sintetic, dar pe o vreme potrivnică. Cu cele 6 goluri marcate, Sasha Țuică a fost desemnat golgheterul turneului. Un rezultat notabil la această competiție a fost reușit și de FC Argeș Violet, victoria cu 1-0, în disputa cu Academia Hagi.

Grupa D:

Academia Hagi Alb – FC Argeș Violet 0-1

FC Argeș Violet – Academica Târgu Mureș 1-0

Juniorul București – FC Argeș Violet 0-0

Șaisprezecimi

FC Argeș Violet – New Star București I 1-2

 

Grupa F:

FC Argeș Alb- ACS Juniorul Suceava 3-0

FC Argeș Alb – ACS Valea Frumoasă I 3-0

Progresul Spartac București – FC Argeș Alb 0-0

Șaisprezecimi:

FC Argeș – New Star București II 3-0

Sferturi:

FC Argeș – FCSB 4-0

Semimifinale:

FC Argeș – New Star București I 2-0

Finală:

FC Argeș – Atletico Arad 0-1

 

FC Argeș U12:

Mihai Mîndroc, Denis Simion, Adelin Nițu, Kevin Zuica, Vlad Radu, Rareș Șerban, Luca Constantinescu, David Marica, David Costescu, Nicolas Ghimpețeanu, Eduard Buciu, Daniel Cioriceanu, Dragoș Tudor, Iustin Ispas, Adelin Sucală, Andrei Stoica, Sasha Țuică, Andrei Oprea, Ianis Voicu, David Popescu, Iustin Cristache, Alexandru Simu, Matei Dumitrescu

Antrenor: Bogdan Vișan

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds