La doar un punct de play-off!

Farul Constanța – FC Argeș 0-1(0-0) A marcat: Latovlevici(min.89)
FC Argeş s-a apropiat la doar un punct de locurile de play-off după ce s-a impus cu 1-0, în confruntarea de luni seară, de la Ovidiu, cu Farul Constanța, una dintre contracandidatele la intrarea în Top 6. Unicul gol al partidei a fost marcat de Iasmin Latovlevici pe finalul meciului.            foto: Farul Constanța
Per ansamblu, alb-violeții au făcut un joc foarte bun din punct de vedere tactic, defensiva echipei noastre închizând destul de bine culuarele spre poarta lui Greab. Antrenorul Andrei Prepeliță a mizat pe cartea contraatacului, conștient că este foarte greu să pună o presiune constantă pe o echipă cu o posesie prelungită și cu forță în atac. În primul mitan, piteștenii au pus în pericol poarta lui Aioani prin Raynov și Șerban, însă de fiecare dată portarul gazdelor a fost la post. Replica constănțenilor a fost dată de Ciobanu. Alb-violeții puteau intra la cabine în avantaj, însă Virgil Ghiță s-a interpus pe traiectoria șutului expediat de Said. După pauză, Farul a crescut presiunea pusă pe echipa noastră, însă defensiva piteșteană s-a achitat destul de bine de sarcinile trasate. Artean putea deschide scorul cu un șut violent, însă Greab a scos din vinclu. Portarul nostru s-a remarcat și la șutul lui Adi Petre de lângă Tofan, fundașul nostru reușind să respingă cu capul din fața liniei porții. FC Argeș a dat lovitura cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar dintr-o fază fixă. Iasmin Latovlevici a executat perfect o lovitură liberă de la 20 m, iar Aioani a fost nevoit să scoată mingea din plasă. În urma acestui succes, alb-violeții se mențin pe locul 7, cu 41 de puncte, cu unul mai puțin decât Farul Constanța, ocupanta locului 6 ale ierarhiei. Următorul joc al echipei noastre este programat duminică, 27 februarie, de la ora 13.00, pe propriul teren, cu FC Voluntari, revelația Ligii I, formație care ocupă locul 3 al ierarhiei, cu 46 de puncte, adunate în 27 de etape.
Caseta tehnică:
Farul Constanța: Aioani – Dussaut(min.73 Boboc), Larie, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Iancu(min.33 Purece – min.69 Moldoveanu), Betancor(min.46 Nedelcu), Omoh(min.46 Petre).
Rezerve neutilizate: Brănescu, Mladen, Rădăslăvescu, Borza.
Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Muşat(min.72 Viana) – Meza Colli, Raynov – Işfan(min.72 Dumitru), Şerban, Tănase(min.54 Latovlevici) – Said.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Dumitrașcu, Boldor, Palic, Miguel, Arias.
Antrenor: Andrei Prepeliță.
Cartonașe galbene: Purece, Artean, Larie / Turda, Meza Colli
Arbitru: Feșnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Orbuleț Mircea (București)
Observatori: Vasile Bratu, Ion Ion.
sursa rezumat video: Telekom Sport 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds