Leca și Ducan și-au prelungit contractele cu FC Argeș!

FC Argeș începe să-și contureze lotul pentru noua ediție de campionat care este programată să ia startul la jumătatea lunii august. Clubul nostru a finalizat negocierile cu doi dintre cei trei jucători cărora le expiră contractele la finalul acestei luni.

Oficialii grupării din Trivale au ajuns la o nouă înțelegere cu portarul Răzvan Ducan și fundașul Mihai Leca. Cei doi jucători au semnat cu echipa noastră noi angajamente valabile până la finalul următorului sezon, cu drept de prelungire. Ducan a fost unul dintre jucătorii de bază ai alb-violeților, fiind folosit de antrenorul Ionuț Badea în 15 partide, în toate fiind titular. Portarul în vârstă de 19 ani, care măsoară 192 cm, este unul dintre cei trei juniori pe care tehnicianul grupării din Trivale este obligat să-i aibă permanent în teren în acest sezon. Mihai Leca a venit în această iarnă la FC Argeș de la formația de Liga I, Chindia Târgoviște, însă a apucat să joace pentru echipa noastră doar un meci, cel din deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, câștigat de alb-violeți cu 4-0, campionatul fiind întrerupt la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de COVID-19. În cele 5 partide pe care FC Argeș le va disputa în play-off, fundașul în vârstă de 28 de ani va fi unul dintre stâlpii defensivei noastre, având în vedere experiența sa.

”Mulțumim, Kevin Moihedja!”

Singurul jucător din cei trei cărora le expiră contractul la finalul lunii iunie cu care FC Argeș nu a ajuns la un nou acord este Kevin Sola Moihedja. Mijlocașului francez, originar din Insulele Comore, care de curând a devenit tătic, i s-a propus o nouă înțelegere, dar acesta a preferat să rămână în Franța, alături de familie. Dacă ar fi revenit în România, fotbalistul în vârstă de 24 de ani ar fi trebuit să intre în carantină timp de 14 zile și ar fi pierdut pregătirea pentru play-off, care este programat să înceapă pe 4 iulie. Moihedja a îmbrăcat tricoul alb-violet în 10 partide, nereușind să înscrie vreun gol. Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Kevin Moihedja pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi urează mult succes în activitatea profesională.