Liderul ținut în șah la Pitești

FC Argeș – FCSB 0-0
FC Argeș este surpriza plăcută a acestui început de retur de campionat. Formația pregătită de Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi este neînvinsă după primele patru runde din partea secundă a sezonului. Ultima echipă care s-a încurcat la Pitești este FCSB, liderul Ligii I, rezultat în urma căruia roș-albaștri pot pierde primul loc, dacă CFR Cluj câștigă partida de pe propriul teren, cu Astra Giurgiu. foto: Gabriela Neacșu
Meciul de marți seară, de pe stadionul Nicolae Dobrin, s-a disputat pe un teren acoperit de zăpadă din cauza ninsorii abundente începute cu câteva ore înainte de startul meciului. Roș-albaștri au început în forță și au ratat două mari ocazii de gol prin Coman și Olaru, însă portarul Alexandru Greab a fost la post de fiecare dată. Argeșenii au tremurat la bara lui Denis Man, care din interiorul careului, a trimis în transversală. Replica echipei noastră a fost dată de Mediop, însă portarul Andrei Vlad a reușit să respingă lovitura de cap a acestuia. Începutul părții secunde a întâlnirii a fost de bun augur pentru oaspeți care l-au pus la grea încercare pe Greab. Cea mai mare șansă de gol i-a aparținut lui Coman, care din lovitură liberă, a trimis în bară!. Goalkeeperul echipei noastre s-a remarcat și la șutul lui Denis Man din lovitură liberă, reușind să respingă balonul trimis în forță. S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia echipa noastră a ajuns la șase meciuri fără înfrângere. Cu acest punct câștigat, FC Argeș se menține pe locul 12 al ierarhiei, având o zestre de 19 puncte, după 19 etape jucate din această ediție de campionat. Următorul meci al alb-violeților este programat vineri, de la ora 20, în Bănie, cu Universitatea Craiova, echipă care tot marți nu a reușit decât un rezultat de egalitate, 1-1, în deplasarea de la FC Voluntari.
Caseta tehnică:
FC Argeş: A. Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Drăghici, Palic (min.89 Maes), C. Dumitru (min.89 Grecu) – Ndiaye (min.55 Malele).
Rezerve neutilizate: Micle, Turda, Honciu, Barbu, Șerbănică, Năstăsie.
Antrenor: Mihai Ianovschi
FCSB: Vlad – Ov. Popescu (min.46 Creţu), I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru (min.80 Vînă), Şut (min.46 Perianu), Tănase (min.46 Oaidă) – Man, Coman (min.83 Buziuc), Oct. Popescu.
Rezerve neutilizate: Straton, Simion, Soiledis, Fulga.
Antrenor: Anton Petrea
Cartonaşe galbene: Tofan ’84 / Şut ’23, Perianu ‘66
Arbitri: Iulian Dima – Bogdan Gheorghe, Marius Marchidanu – Bogdan Dumitrache
Observatori: Ioan Mironaș (LPF), Marian Salomir (CCA)