Victorie extrem de importantă!

FC Argeș a luat o importantă gură de oxigen în lupta pentru rămânerea în eșalonul secund, după ce s-a impus la limită, 1-0, în confruntarea de sâmbătă, de la Mioveni, cu CSM Reșița, din runda cu numărul 19, ultima din sezonul regular.

După două șuturi periculoase expediate de Burlacu, gazdele au deschis scorul prin Patrick Dulcea(min.26), mijlocașul argeșean trimițând în plasă în urma unei neînțelegeri între portarul reșițean și un fundaș. După revenirea de la cabine, Reșița a avut șansa să restabilească egalitatea, însă mingea lobată de Doană a trecut peste transversala porții apărate de Straton. Piteștenii au avut șansa de a închide meciul, însă Rusu, Nortey și Pîrvu nu l-au putut învinge pe Rus. În urma acestui succes, Argeșul a terminat prima parte a acestui sezon competițional pe locul 14, cu o zestre de 24 de puncte. Echipa noastră va începe meciurile decisive pentru rămânerea în Liga 2, piteștenii urmând să evolueze în grupa A a play-out-ului din care mai fac parte Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Reșița, Metaloglobus București, CSC Dumbrăvița, Unirea Dej și CSM Alexandria.

 

Liga 2, Sezonul 2023-2024, Etapa 19

FC Argeș – CSM Reșița 1-0(1-0)

A marcat: Dulcea(min.26)

FC Argeș: Straton – Orozco, Balaur, Tudose – Tofan (cpt.), Boboc(min.46 Rădescu), Nortey, Borța – Dulcea(min.63 Pîrvu), Petrescu(min.83 Angelov), Rusu(min.69 Buhăcianu)
Rezerve neutilizate: Micle –  Haită, Ciuciulete, Șerban, Mircea
Antrenor: Eugen Neagoe

CSM Reșița: I. Rus – Dolghi(min.60 Bărboianu), Dudea (cpt.), Rimovecz – Gomboș(min.60 Doană), Isac(min.67 Mensah), Fărăgău, Fota(min.67 Chera) – Drăghiceanu, Lascu, Burlacu(min.70 C.Rus)
Rezerve neutilizate: Mereu –  Negru, Sabău, Napoleone
Antrenor: Flavius Stoican

Cartonașe galbene: Orozco, Boboc, Rădescu, Straton / Drăghiceanu

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)

Arbitru: Mircea Ardelean (Arad) / A1: George Bogdan Duță (Bacău) / A2: Mihăiță Adrian Noroc (Botoşani) / Arbitru de rezervă: Octavian Ciucanu (Braşov).

Observator arbitri: Ioan Duma (Sibiu); Delegat joc: Dorinel Dincă (Călăraşi)