Luka Maric, Cristi Dumitru și antrenorul Andrei Prepeliță, în echipa etapei a 24-a din Casa Liga !

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi echipa ideală a etapei cu numărul 24 din Casa Liga 1, a noua a acestui retur de campionat. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc și doi fotbaliști de la FC Argeş, dar și antrenorul echipei noastre. Este vorba de fundaşul Luka Maric, atacantul Cristi Dumitru și antrenorul Andrei Prepeliță.
Echipa etapei a 24-a din Casa Liga 1:
PORTAR
Alexandru Buzbuchi (27 de ani / Gaz Metan) – Deşi echipa sa a pierdut, a avut nu mai puţin de opt intervenţii decisive prin care i-a ţinut pe medieşeni în joc până spre final.
FUNDAŞI
Georgi Pashov (30 de ani / Academica) – A făcut un joc defensiv fără greşeli majore. El şi Vâlceanu au fost cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Sepsi OSK.
Luka Maric (33 de ani / FC Argeş) – Este un fundaş experimentat, iar asta se vede tot mai mult în evoluţiile defensivei argeşene.
Daniel Graovac (27 de ani / Astra) – A fost imbatabil în duelurile cu atacanţii adverşi. De remarcat colaborarea excelentă cu Valerică Găman, colegul său din centrul defensivei giurgiuvene.
Mario Camora (34 de ani / CFR Cluj) – A arătat şi în acest meci că este liderul capabil să-şi motiveze colegii, să-i facă să creadă în victorie. A ajuns la 289 de jocuri disputate în CASA Liga 1.
MIJLOCAŞI
Darius Olaru (22 de ani / FCSB) – Continuă evoluţiile solide în tricoul roş-albaştrilor, pentru care a înscris a patra oară în ediţia curentă.
Mihai Bordeianu (29 de ani / CFR Cluj) – A rămas acelaşi jucător care consumă multă energie pe durata unui meci. A dominat centrul terenului, unde a oprit construcţia adversarilor.
Alexandru Cicâldău (23 de ani / Universitatea Craiova – FOTO) – Mutat pe un post mai ofensiv, a înscris pentru a opta oară în acest sezon, în care mai are în cont şi două pase decisive.
ATACANŢI
Valentin Gheorghe (24 de ani / Astra) – A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din această rundă, direct din lovitură liberă. A fost a șasea reuşită izbutită de giurgiuvean în ediţia curentă.
Albert Stahl (22 de ani / Astra) – Tânărul fotbalist giurgiuvean devine o prezenţă tot mai vizibilă pe teren. Contra lui Dinamo, Albert a marcat al treilea gol în sezonul actual.
Cristi Dumitru (19 ani / FC Argeş) – A avut o evoluţie formidabilă! A contribuit cu pasă decisivă la reuşita lui Malele şi a fost principalul pericol pentru poarta adversă.
ANTRENORUL ETAPEI
Andrei Prepeliţă (35 de ani / FC Argeş) – Alături de Mihai Ianovschi, a reuşit să schimbe total jocul echipei. Sub conducerea celor doi, piteştenii au ajuns la 11 meciuri fără înfrângere, egalând cele mai bune serii de invincibilitate din istoria argeşenilor, prima în ediția 1971-1972 şi a doua în sezonul 1997-1998.
#NOTĂ Partida Viitorul Constanța – CSM Politehnica Iaşi va fi reprogramată.
Cristi Dumitru, omul meciului cu FC Voluntari!
Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.
Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 24-a:
FC Voluntari – FC Argeş Piteşti 0 – 1, Cristian Dumitru (FC Argeş).
Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 1 – 0, Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova).
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni 0 – 0, Octavian Vâlceanu (Academica).
FCSB – Chindia Târgovişte 1 – 0, Darius Olaru (FCSB).
Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 0 – 1 (0-0), Alexandru Buzbuchi (Gaz Metan).
Astra Giurgiu – Dinamo 2 – 0, Valentin Gheorghe (Astra).
UTA Arad – FC Botoşani 0 – 0, Alin Şeroni (FC Botoşani).
#NOTĂ Partida Viitorul Constanța – CSM Politehnica Iaşi va fi reprogramată.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds